slika
slika
slika
1 od 3

Podesiva polica za TV

600 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Podesiva polica za gornji deo TV - a i monitora Više nikada nećete izgubiti daljinski upravljač. Podesiva polica za gornji deo TV – a i monitora je savršena za svakog ko želi da drži daljinski, ruter ili nešto drugo iznad svog televizora ili monitora. Gornja polica za pričvršćivanje iza ekrana računara ili ekrana televizora Jednostavna instalacija bez upotrebe alata Napravljena od ABS, EVA materijal Može se koristiti za postavljanje različitih malih uređaja kao što su ruter, daljinski upravljač, mobilni telefon itd. Može da podnese težinu 200-300g Pogodno za pričvršćivanje na ekrana računara ili LCD televizora Kreativan dizajn maksimizira iskorištenost prostora Veličina 33,8 x 16,2 x 2,5 cm Boja: Crna Dimenzije: 33 cm x 16 cm Uputstvo za korišćenje: Postavite policu na gornji deo ekrana televizora ili monitora. Podesite odgovarajući ugao police korišćenjem zavrtnja koji se nalazi sa strane.

ID Oglasa: #165883935
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.