slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

2u1 ljuštilica i sekač kivija

999 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
28
0
pre 11 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan online
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Preporučujemo Vam najbolji proizvod za sve ljubitelje kivija! Oljuštite i iseckajte kivi u  jednom potezu za samo par sekundi neverovatno zar ne?

Obožavate da se prepustite sočnoj kivi-užini, što se ne može reći i o procesu pripreme voća za konzumaciju.

Mekano voće se teško ljušti, i za njihovu pripremu treba odvojiti puno vremena, to posebno predstavlja problem ako Vam dolaze gosti i pripremate voćnu salatu sa dodatkom kivija. Ne želite da se kivijev sok razlije po salati. Ispobajte 2u1 ljuštilica i sekač kivija i videćete neverovatnu razliku kada spremate voćne salate sa ovim malim uređajem.



Ljuštilica i sekač kivija sastoji se iz dva dela: nožić pomoću kog možete preseći kivi na pola, a drugi deo služi da seckanje na kriške kao i istovremeno ljuštenje.

Upotreba je veoma jednostavna samo presecite kivi na pola pomoću plastičnog noža zatim uzmite ljuštilicu i sekač sa pregradama i stavite u kivi, zarotirajte blago i izvucite lepo odvojen i isečen kivi spreman za konzumiranje.



Pogodan je za bilo koje mekano voće i povrće, savršeno se pokazao sa mangom, avokadom, veoma jednostavno uklanja seme iz dine, ali ni to nije sve idealan je za odvanjanje mandarinine, pomorandžine kore.

Savršen proizvod za sve osobe koje vode računa o zdravoj ishrani.





Karakteristike:




    • Materijal: Nerđajući čelik + ABS

 

    • Ljuštilica i sekač kivija

 

    • Pogodno za ljuštenje drugog mekanog voća i povrća

 

    • Sigurno, brzo i jednostavno za upotrebu

 

  • U setu se dobija plastičn nožić i ljuštilica i sekač sa pregradama
ID Oglasa: #149269621
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.