slika
slika
slika
slika
1 od 4

Aparat za američke krofne

990 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
8
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Pravljenje krofnica može biti dugotrajno i ne baš najlakše zadatak, pogotovo ako želite da svaku krofnu napravite približno jednake veličine i oblika. Ali, sada imate rešenje za sve svoje probleme sa pravljenjem krofnica – aparat za krofne! Ovaj ručni aparat je lagan, kompaktan i jednostavan za čišćenje. Nema mnogo delova koji se razdvajaju, što čini proces čišćenja jednostavnim i brzim. Aparat za krofne takođe će vam omogućiti da brže i lakše napravite svoje omiljene krofne. Nećete više morati da provodite dugo vremena oblikovati testo za krofne – sada ćete to moći da uradite za samo nekoliko minuta! Karakteristike: Jednostavan za čišćenje zbog malog broja delova Brže i lakše pravljenje krofnica Sprečava nered prilikom pravljenja krofnica Omogućava savršenu veličinu i oblik svake krofne Multifunkcionalan, možete napraviti krofne po želji sa svojim omiljenim nadjevima. Ovaj aparat če vam takođe omogućiti da sprečite nered koji može da nastane prilikom pravljenja krofnica. Sada ćete moći da napravite savršene krofne bez prskanja po svom odelu i kuhinji. Sve krofne će biti približno jednake veličine i oblika, što će vam omogućiti da ih jednostavno ukrasite i nafilujete sa svojim omiljenim nadjevima. Uz dozer za krofne, pravljenje krofnica će postati novi hobi za vas i vašu porodicu ili prijatelje. Uživajte u toplom i ugodnom vremenu u svom domu, u društvu bliskih ljudi i ukuseći miris slatkih krofnica. Recept Potrebno vam je: 2 šolje brašna 1 šolja šećera 1 šolja mleka 2 jaja 1 kašičica praška za pecivo 1 kašičica soli ulje za prženje Koraci: U posudi pomešajte brašno, šećer, prašak za pecivo i so. Dodajte jaja i mleko i dobro promešajte. Ulijte smesu u ručni DOZER za krofne i pritisnite ga dok se ne pojave krofne u ulju. Pržite krofne sve dok ne dobiju zlatno-smeđu boju. Uklonite krofne iz ulja i ostavite ih na papirnatom ubrusu da se ocede višak ulja. Poslužite ih tople sa vašim omiljenim nadjevima. Uživajte u svojim pravim američkim krofnicama napravljenim sa ručnim DOZER-om!

ID Oglasa: #165866608
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.