slika
slika
slika
slika
1 od 4

Cediljka za citrusno voće

450 dinFiksno

Niška Banja
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
24
1
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Extra Cene Shop
Član od 25.03.2023.
Svi oglasi

Ručna cediljka za limun je praktičan kuhinjski alat namijenjen jednostavnom iscijeđivanju soka iz limuna.

Ova cediljka je izrađena od visokokvalitetne plastike koja je izdržljiva a lako se pere i čisti.

Dizajn cediljke je ergonomski oblikovan, pružajući udobno držanje i jednostavno korištenje. Na gornjem dijelu cediljke nalazi se široki otvor u koji se smesti polovina, ovisno o veličini.

Kada pritisnete limun prema cediljki i rotirate ga u smjeru kazaljke na satu, sok se iscedi kroz male otvore i prolazi kroz cediljku, dok se pulpa i semenke zadržavaju unutar nje. Rezultat je svježe iscijeđeni limunski sok, spreman za upotrebu u vašim omiljenim jelima, pićima ili receptima.

Ova ručna cediljka za limun je idealna za svakodnevnu upotrebu u kuhinji, kao i za posebne prigode ili koktele. Pomaže vam da brzo i učinkovito iscedite limune bez muke i prljanja.

Uz svoju funkcionalnost, cediljka također ima elegantan izgled koji će se lijepo uklopiti u bilo koju kuhinjsku atmosferu. Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama, lako se može skladistiti u fioci.

Ukratko, ručna cediljka za limun je neizostavan alat u kuhinji koji vam omogućuje brzo i jednostavno isceđivanje svežeg soka iz limuna za vaše recepte i osvežavajuće napitke.

ID Oglasa: #157954765
Informacije

Samo slanje bez licnog preuzimanja

 

Robu placate pouzecem kuriru


Postarina iznosi 400din fixno za sve pakete (sve pakete saljemo AKS-om)

 

 

Kako poručiti:

 

 Preko KP poruke, vibera ili telefona

 Ime i prezime
 Ulica i broj
 Mesto i poštanski broj
 Broj telefona

 

POGLEDAJTE SVE NAŠE PROIZVODE KLIKOM NA SVI OGLASI

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.