slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Daska za seckanje na preklapanje

1.399 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
10
1
pre 10 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Transformišite svoju kuhinju uz našu Dasku za seckanje na preklapanje! Ova inovativna daska ne samo da čini pripremu hrane lakšom, već unapređuje i vašu kuhinju na razne načine.

Bez ispadanja hrane - zaboravite na brigu o tome da li će neki iseckani komadić ispasti van šerpe prilikom presipavanja. Naša Daska za seckanje na preklapanje poseduje specijalno dizajniranu ivicu koja zadržava iseckane komade, čineći proces kuvanja još sigurnijim i bezbednijim.

Laka upotreba - jednostavno rukovanje je ključno u kuhinji, i naša daska omogućava upotrebu samo jednom rukom bez ikakvih poteškoća. Ovo je naročito korisno kada imate puno posla i želite ubrzati proces pripreme hrane. Sada možete efikasno seckati i pripremati sastojke brzo i jednostavno.

Idealan kuhinjski asistent - Daska za seckanje na preklapanje postaje nezamenjiv deo vaše kuhinje, čineći svakodnevnu pripremu lakšom i praktičnijom. Bez obzira da li spremate obrok za porodicu ili priređujete večeru za goste, ova daska će vam pružiti podršku i učiniti celokupno iskustvo pripreme hrane uživanjem.

Osvežite svoju kuhinju uz ovu funkcionalnu Kuhinjsku dasku za seckanje koja se preklapa. Naručite je odmah i osetite razliku u praktičnosti i efikasnosti dok pripremate ukusne obroke svaki dan!

Karakteritike:

  • Preklopna daska za seckanje i pripremu hrane
  • Idealna za svaku kuhinju
  • Prakstčna zbog svoje posebnosti preklapanja
  • Materijal: Plastika
  • Dimnezije: 38.2x21.5x1 cm
ID Oglasa: #162433949
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.