slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

El. aparat za rendanje/seckanej salate+sira+orašastih plodva

5.480 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
12
0
danas
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svastoteka
Član od 29.09.2018.
Svi oglasi

* Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. 02 

* Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite.   

* Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

 

FHERERE električni aparat za rendenje salata, električni rezač za seckanje za kućnu upotrebu u kuhinji, jednostavna kontrola jednim dodirom, električni rende za povrće, sireve i orašaste plodove, bez BPA, crvena


【Brzo i lako rezanje/rezanje】Ova električna rende je dizajnirana da lako seče, secka ili seče voće, povrće ili sir. Snažan motor od 150 V i ugrađena konusna oštra sečiva omogućavaju vam da pripremite jela za kraće vreme. Dajte vam više vremena da uživate u svakom obroku, bez žurbe i visokokvalitetnog života.
Ne samo rendaka za sir】FOHERE Električna rende za sir može učiniti mnogo više od samog rendanja sira. Ovaj električni rende može da iseče krompir u braon braon, da isecka zelenu salatu za takos, da iseče banane i jabuke za voćnu salatu, da isecka orahe, da pravi mrvice za kreker, narenda čokoladu i još mnogo toga, što može da zadovolji vaše različite potrebe za kuvanjem.
Jednostavno rukovanje jednim dugmetom】Ubacite hranu u ulagač električnog strugača, pritisnite prekidač sa jednim tasterom i gurnite hranu, iseckana hrana će izaći iz izlazne cevi. Opremljena šipka na električnom rende za sir može da vas udalji od konusa sečiva i da vam ruke budu bezbedne.
Kompaktna veličina, štedi prostor】Ova jedinica je visoka samo 11 inča, što je čini pogodnom za skladištenje. Za razliku od glomaznih kuhinjskih mašina, lagani i kompaktni električni rende lako se uklapaju na bilo koju radnu ploču, sto ili kuhinjsku ploču. Kabl je dovoljno dugačak, može se lako namotati na dno pre nego što se negde odloži.
Čišćenje više nije problem】Osnovu vašeg rende za sir treba samo obrisati vlažnom krpom i nikada je ne smete stavljati u vodu. A ostali odvojivi dodaci su bezbedni za pranje u mašini za sudove, bez dosadnih koraka čišćenja.

ID Oglasa: #164392014
Informacije
  • Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu - Telepu
  •  Radna garancija na svaki predmet
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.