slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Ftiteza

4.399 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
98
3
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svetlana
Član od 06.03.2021.
Svi oglasi
Sokany elektricna friteza
Paket uključuje: 1električna friteza 1 uputstvo za upotrebu Specifikacija. Boja: Srebrna. Kapacitet:3L.
Materijal: Metal + Plastika. Snaga: 2000V. Napon: 220-240V 50/60HZ Temperatura: 90-190 ° C Utikač: EU  Karakteristika: -Veliki kapacitet, lako zadovoljava potrebe cele porodice. brzo zagrevanje.
Karakteristike: 1. Čvrsta konstrukcija, izrađena od teškog nerđajućeg čelika2. Indikatorska lampica temperature prikazuje se kada friteza zagreva ulje 3.
Grejna cev distribuira ravnomernu i brzu toplotu 4. Poklopac sprečava prskanje ulja za kuvanje i bezbedno prekriva ulje kada se ne koristi 5. Korpa friteze sa plastičnom drškom sprečava opekotine vaše ruke i donosi siguran i jednostavan rad 6. Zadebljani rezervoar za trajnu upotrebu, može se odvojiti radi lakšeg čišćenja 7. Odličan za kuvanje pomfrita, kolutića luka, kiflica sa jajima, pržene piletine,   i bilo koje druge pržene hrane 8.
Savršeno za kućnu i komercijalnu uptrebu. Podesive kontrole podešavaju vreme i temperaturu kako bi obezbedile jednostavno, precizno przenje, a indikatorska lampica vas obaveštava kada je spremna za rad. Korpa za prženje je dizajnirana sa lakom ručkom za podizanje za brzo isušivanje i uklanjanje hrane iz friteze. Za čišćenje, delovi se mogu prati u mašini za pranje sudova, a poklopac friteze je dizajniran sa integrisanim sistemom dvostrukih filtera koji pomaže u smanjenju mirisa i prskanja ulja. Uvek očistite i čuvajte na suvom mestu. Efikasna je i zbog toga što je ekološki prihvatljiva jer koristi električnu energiju i ne emituje štetna isparenja.
Isporuka se obavlja brzom poštom.
Pošaljite nam poruku na KP/Viber/Sms
Sa vašim ličnim podacima:
-Ime i prezime
-Ulica i br
-Mesto i poštanski br
-Kontakt telefon (obavezno)
Preuzimanje se može obaviti i lično na Novom Beogradu  od 10h-15h i na Konjarniku, kod kafica Troy-a u ulici Mihaila Todororovića 12 (tokom celog dana)
Naš kontakt je 0637766362
Pogledajte našu kompletnu ponudu na KP nalogu
ID Oglasa: #127104419
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.