slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

HotCook profesionalni kuhinjski termostat sa 2 sonde

2.280 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
37
1
juče
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svastoteka
Član od 29.09.2018.
Svi oglasi

* Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. 01
* Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite.
* Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

Profesionalni kuhinjski termometar sa dvostrukom sondom za meso i ribu Roštilj Frižider sto Alarm za temperaturu Trenutna precizna baterija sonde

Kuhinjski termometar - Arikaree kuhinjski termometar je profesionalni digitalni proizvod za kuvanje hrane. Naš proizvod sadrži termometar, 2 sonde, 2 AA baterije i praktično uputstvo za upotrebu (ne garantuje se engleski jezik). Termometar i dvostruka sonda su napravljeni od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika 304 za hranu, a ekran je opremljen pozadinskim osvetljenjem. Postanite pravi kuvar sa Arikaree!
Karakteristike: Termometar odmah meri temperaturu vaše hrane do 250° C sa debljinom od 1,7 mm. Proizvod ima tajmer alarm za dostizanje unapred podešenih temperatura i stepeni i pokazuje vam odbrojavanje do kraja kuvanja. Snaga baterije je 1,5 V AAk2 i traje oko 200 sati.
Svestran – Termometar je pogodan za stručno pečenje mesa i ribe u rerni, roštiljanje, roštilj i pečenje. Na ekranu možete da izaberete ikonu koja odgovara vašem tipu hrane koju želite da kuvate: govedina, teletina, ćuretina, piletina, svinjetina, jagnjetina, riba, pljeskavica. Proizvod je zaista jednostavan za upotrebu jer jednostavno povežete sondu sa hranom.
MULTIFUNKCIONALNI TERMOMETAR: Na ekranu vašeg novog termometra pogodno izaberite vrstu kuvanja koju preferirate za svoju hranu: krv, prosečna krv, srednje pečenje, dobro zagoreno. Proizvod je bezbedan jer ima CE i RoHS sertifikate. Uz Arikaree, kuvanje nikada nije bilo tako lako!

ID Oglasa: #158802319
Informacije
  • Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu - Telepu
  •  Radna garancija na svaki predmet
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.