slika
1 od 1

Liveni lonac 5,7l

6.490 din

Kruševac
Novo
569
18
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Gasiks online
Član od 07.12.2020.
Svi oglasi

Liveni kotlići se koriste za tradicionalno pripremanje hrane, širom Evrope i Afrike, još od 1.600. godine. Kotliči se mogu koristiti za spremanje hrane u prirodi na žaru i ćumuru, a zbog veličine i dizajna liveni kotlić od 5,7l se može koristiti i u domaćinstvu na plinskim šporetima i rešoima. Kotlići trpe temperaturu do 500° C i jela ostaju dugo topla nakon pripreme. Kotlić sadrži gvozdenu dršku, što omogućava lako prenošenje, a tri nogara mu daju stabilnost. Lak je za održavanje. Pre i posle svake upotrebe, potrebno je nauljiti ga.

Karakteristike proizvoda:

  •  Visina: 10 cm
  •  Širina: 29,5 cm
  •  Težina: 7,1 kg

​Šifra proizvoda: 0579



* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
** Sve cene su sa PDV-om.

ID Oglasa: #108826338
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.