slika
1 od 1

Ljuštilica za voće i povrćeVICTORINOX

840 din

Novi Sad
Novo
29
3
pre 10 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Clair d.o.o.
Član od 01.04.2021.
Svi oglasi

 

Univerzalna ljuštilica VICTORINOX je naprvljena od kvalitetnih i izdržljivih materijala. Ručka je ergonomski dizajnirana što obezbeđuje manji zamor pri dugotrajnom radu.

 

Svibo noževi su danas poznata profesionalna linija noževa švajcarske kompanije Victorinok. Karakteristične žute ručke su napravljene od neklizajućeg najlona koji ne upija masnoću ili prljavštinu. Sečiva su mašinski obrađena i kaljena sa visokim sadržajem ugljenika kako bi ponudila veću tvrdoću i fleksibilnost i izdržljiviju reznu ivicu, što im donosi odlične kritike stručnjaka širom sveta. Svi Svibo noževi imaju prepoznatljive jarko žute drške. Svibo je bio deo švajcarskog brenda Venger sve dok se nisu spojili sa Victorinok-om 2005. godine.

 

Univerzalna gulilica VICTORINOX je pravi izbor bez obzira da li vam treba kvalitetna gulilica za domaćinstvo, ili pravi profesionalni alat.

 

Clair d. o. o.   je firma iz Novog Sada koja se 15 godina bavi prodajom konjičke i stočarske opreme kao i opreme za domaćinstva. U ponudi imamo preko 3500 artikala.

 

Sve artikle možete kupiti lično u radnji ili Vam šaljemo kurirskom službom City express.

Mogućnost kupovine preko računa.

Clair d. o. o.
Alberta Ajnštajna 2
21000 Novi Sad 
https: //clair. rs/

Porudžbine na:   +381 66 651 99 65 (poziv samo u radnom vremenu, viber i sms poruke 24h) 

ponedeljak - petak: 9h -17h

sreda : 08-19h
subotom: 9h -12h
NEDELJA JE NERADNA

 

ID Oglasa: #154068742
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.