slika
1 od 1

Lucart Skytech 3.500 XL industrijski ubrus u rolni

4.080 dinFiksno

Subotica
Novo
180
11
pre 11 dana
higijena.rs
Član od 25.10.2022.
Svi oglasi
Opis proizvoda

Multifunkcionalni troslojni industrijski papir u rolni koja ispunjava visoke standarde.   Ubrus poseduje sertifikat o kontaktu sa hranom i Eco Label.

   

Rolna je dugačka 180 metara, u jednoj rolni ima 500 listića dimenzije 36 x 36 cm, što omogućuje optimalno i brzo čišćenje površina i alata u profesionalnim kuhinjama, industriji ili radionicama.   Može da se koristi kao krpa za brisanje površina.  

Papir se koristi pomoću stalka koji se montira na zid ili na pod.   Takođe, može da se koristi u dozatorima sa centralnim izvlačenjem.

Prednosti ovog industrijskog papira:

  • troslojni
  • napravljen je od celuloze
  • zadovoljava visoke standarde
  • jedna rolna ima 500 listića papira
  • u paketu ima 2 rolne
  • rolne su zaštićene folijom kako bi se sprečila kontaminacija papira pre upotrebe
  • kompatibilan sa držačima industrijskog ubrusa i dozatorima sa centralnim izvlačenjem
Specifikacija proizvoda   Šifra: L851283 Boja: plava Sastav: reciklirana celulozna vlakna Broj slojeva:3 Broj listova po komadu:500 Dužina rolne:180 m Broj komada u transportnom pakovanju:2 Proizvođač: Lucart Uvoznik: Master Clean Express doo Zemlja porekla: Italija Marka proizvoda: Lucart  

Dozvolite mi da Vam predstavim našu kompaniju.

 

Master Clean Express - ogranak Higijena. rs je zastupnik renomiranih evropskih brendova, Purell, Gojo, Lucart, Sprintus, TTS, Hollu, Premiere Products, Kleen-Tex… koji su našli svoje mesto u upotrebi u mnogim granama privrede, u sektoru održavanja higijene prostora. Kao ovlašćeni distributeri i serviseri, posedujemo u prodajnom portfoliju veliki izbor profesionalne manuelne opreme za čišćenje i hotelske opreme, kolica za čišćenje podova, potrošnog materijala, hemijskih sredstava, veliki izbor mašina i usisivača,  a takođe nudimo profesionalna sredstava za dezinfekciju površina i ruku. Nudimo vrhunski kvalitet proizvoda za profesionalno čišćenje po pristupačnim cenama, što predstavlja najbolji odnos cene i kvaliteta.

 


Asortiman, cene i opise proizvoda  možete pogledati na našem webshopu:  https: //higijena. rs/ 

Za dodatne informacije stojimo na raspolaganju.

ID Oglasa: #152535192
Informacije

Radno vreme od Ponedeljka do Petka: 8:00-16:00

Pakete šaljemo Brzom poštom AKS

Rok isporuke 2-3 radna dana.

Za sve mašine, usisivače dajemo garanciju 2 godine.

 

Moguće je plaćanje preko firme po predračunu i kao fizičko lice, plaćanje po pouzeću.

Naša web prodavnica:

www. higijena. rs

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.