slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Mašina za pranje suđa - set od 6 kompleta - Inventum

240 €

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
26
2
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svastoteka
Član od 29.09.2018.
Svi oglasi

* Predmet je korišćen možda 3-4 puta, ni ne primeti se (na mojim fotografijama), u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. ispod stola 

* Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite.   

* Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

 

coolblue. nl/en/product/787440/inventum-vvw5520-freestanding. html

 

Inventum samostojeća mašina za pranje sudova VVV5520 je pogodna za 6 postavki. Ova mašina za pranje sudova energetske klase D koristi samo 6,5 litara vode po pranju. Možete birati između 6 programa, uključujući eko program i higijenski program za veoma prljavo posuđe. Za još suvlje posuđe, možete podesiti da se vrata mašine za pranje sudova automatski otvaraju na kraju programa. Pored toga, odloženi početak omogućava kasnije pokretanje izabranog programa.

Broj podešavanja mesta
Broj podešavanja mesta pokazuje koliko posuđa stane u mašinu za pranje sudova. Postavka mesta je pribor za jelo potrebno za 1 osobu za 1 obrok. Na primer, pribor za jelo, činija za supu, tanjir, čaša i šolja za kafu. Uzimajući u obzir koliko podešavanja treba da stane u mašinu za pranje sudova, možete bolje odrediti kolika bi vaša mašina za pranje sudova trebalo da bude.

Ploče maksimalnog prečnika
Maksimalni prečnik ploča pokazuje koja veličina ploče odgovara mašini za pranje sudova. Obično je ovo naznačeno za donju korpu, ponekad i za gornju. Korisno je prvo izmerite svoje posuđe pre nego što izaberete novu mašinu za pranje sudova. Tada ćete odmah znati da li će odgovarati.

Odložen početak
Sa funkcijom odloženog starta možete da pokrenete mašinu za pranje sudova u vreme koje vam odgovara. Na primer, zato što želite da ispraznite mašinu za pranje sudova kada se vratite sa posla. Ili zato što želite da iskoristite nižu cenu električne energije noću.

Indikacija soli i sredstva za ispiranje
Lampice upozorenja na mašini za pranje sudova se pale kada treba da dopunite so za mašinu za pranje sudova ili sredstvo za ispiranje. Ovo je korisno znati, jer so u mašini za pranje sudova smanjuje tvrdoću vode iz slavine. A korišćenjem sredstva za ispiranje, manje mrlja od vode se pojavljuje na vašem čistom sudu tokom sušenja.

 

Dimenzije (VkŠkd) 44 k 55 k 50 cm

 

ID Oglasa: #165024754
Informacije
  • Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu - Telepu
  •  Radna garancija na svaki predmet
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.