slika
slika
slika
1 od 3

Masina za pranje Zernike Multi Vash

4.800 €

Bogatić
Novo
20
0
danas
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Pekarska Oprema Blizanci online
Član od 18.12.2010.
kp izlog

Masina za pranje Zernike Multi Vash

Multi Vash je jedini potapajući sistem za pranje dizajniran za odmašćivanje, uklanjanje kamenca i sanaciju, u potpunosti u skladu sa H. A. C. C. P. propisima, bilo koji pribor u kuhinji, bez obzira na vrstu obrađenog materijala.
Multi Vash je u potpunosti dizajniran i napravljen u Italiji, koristeći visokokvalitetne komponente i vrhunsku tehnologiju: mašina je izrađena od nerđajućeg čelika AISI 304, rezervoar je termički izolovan da osigura konstantno održavanje temperature da smanji potrošnju, a termos-hidraulični krugovi nalaze se u odvojenim odeljcima radi pojednostavljenja operacija održavanja.
Model MV-EKO 1, sa ručnim podizanjem, ima mere dizajnirane da budu savršeno integrisane sa 700 dubokih linijskih kuhinjskih modula.

Kapacitet:
8 tacni GN 1/1 - v 6,5 cm

Za razliku od ostalih mašina za pranje posuđa, Multi Vash je jedini koji može mesec dana da pere bilo koji pribor ili uklonjivi deo u kuhinji koristeći istu vodu i isti deterdžent, bez pada performansi i rezultata.

Tokom faze pranja, alati su potpuno uronjeni u rastvor koji dolazi do svakog međuprostora, uklanjajući nečistoću i uklanjajući kamenac sa cele površine predmeta. Na ovaj način je takođe moguće oprati filtere nape, nosače, korpe friteza i sve ono što se obično ne može prati tradicionalnim mašinama.

ID Oglasa: #155640250
Informacije

 

⭐⭐⭐⭐⭐PIN OUTLET⭐⭐⭐⭐⭐

 

⛳   Andrije Vojinovića 55,   Uzveće-Bogatić

 

☎️  065 550 6011 ☎️  060 550 6011 

 

sajt: pekarskemasine. com

 

OTVARATE UGOSTITELJSKI OBJEKAT? Na pravom ste mestu

 

                     ✅️ Kompletan asortiman ugostiteljske opreme DOSTUPNE ODMAH

                     ✅️ Garancija, Ovlašćen servis, Rezervni delovi

                     ✅️ Isporuka, montaža, obuka u radu

 

Naznačene cene su bez PDV-a

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.