slika
1 od 1

Mesarski panj od prohroma

Kontakt

Velika Plana
Kao novo - nekorišćeno
11
0
pre 10 dana
Zlatan Arsic online
Član od 30.07.2011.
Svi oglasi

Uživajte u Perfektnom Sečenju sa Mesarskim Panjem od Prohroma SMCI!   

 

- Profesionalna Efikasnost za Svakog Majstora Mesostruktura:  Naš mesarski panj od prohroma, ponosno predstavljen od strane SMCI firme, pruža vrhunsku platformu za sečenje mesa. Ovaj panj je dizajniran za profesionalce u mesarskoj industriji, restoranima ili za svakog ljubitelja preciznog sečenja mesa kod kuće.

 

- Prilagođen Za Kućnu Upotrebu:  Bez obzira da li ste profesionalni mesar ili entuzijastičan domaćin, naš mesarski panj donosi visokokvalitetno sečenje direktno u vašu kuhinju. Prohromski sjaj garantuje dugotrajan radni vek i sofisticiran izgled.

 

- Izdržljivost i Kvalitet od SMCI:  SMCI stoji iza svog proizvoda sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji vrhunske opreme. Mesarski panj od prohroma garantuje izdržljivost, jednostavno održavanje i pouzdanost pri svakom sečenju.

 

Karakteristike:

  • Prohromski Sjaj: Očaravajući izgled koji se ističe u svakoj kuhinji.

  • Stabilnost u Sečenju: Panj pruža stabilnost i sigurnost tokom preciznog sečenja mesa.

  • Jednostavno Čišćenje: Glatke površine čine održavanje panja brzim i efikasnim.

Naručite svoj mesarski panj od prohroma i otkrijte čaroliju preciznog sečenja! ?

064 484 21 47 Vojin

ID Oglasa: #166218230
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.