slika
1 od 1

Mesarski sto od prohroma sa pločom za sečenje

Kontakt

Velika Plana
Kao novo - nekorišćeno
4
1
pre 11 dana
Zlatan Arsic online
Član od 30.07.2011.
Svi oglasi

Uživajte u Savršenom Pripremanju Meso sa Mesarskim Stolom od Prohroma SMCI!   

 

- Profesionalni Kvalitet za Sve Vaše Potrebe:  Naš mesarski sto od prohroma, proizveden od strane renomirane SMCI firme, pruža vrhunski radni prostor za pripremu mesa u restoranima, profesionalnim kuhinjama i kod kuće. Sa pločom za sečenje, ovaj sto je vaš nezamenjiv saveznik u svakodnevnim kulinarskim izazovima.

 

- Prilagođen za Kućnu Upotrebu:  Dizajniran da zadovolji i najviše profesionalne i kućne potrebe, naš mesarski sto donosi vrhunsku funkcionalnost u vaš dom. Ploča za sečenje omogućava precizno i sigurno sečenje mesa, čineći svaki zadatak lakšim.

 

- Izdržljivost i Kvalitet od SMCI:  Kao brend koji se ponosi dugogodišnjim iskustvom, SMCI garantuje izuzetnu izdržljivost i besprekornu kvalitetu svog mesarskog stola od prohroma. Otporan na habanje i lako održavanje - savršen za intenzivnu upotrebu.

 

Karakteristike:

  • Ploča za Sečenje: Obezbedite sigurno i efikasno sečenje mesa uz dodatnu ploču za sečenje.

  • Različite Veličine: Odaberite veličinu stola koja najbolje odgovara vašim potrebama.

  • Jednostavno Čišćenje: Glatke površine i kvalitetni materijali čine održavanje lako i brzo.

Naručite svoj mesarski sto od prohroma sa pločom za sečenje i unapredite svoju kuhinju danas!     064 484 21 47   Vojin

ID Oglasa: #166218204
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.