slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Profi dozator za med sirup mleko i druge prelive

799 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
39
6
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Želite li se osloboditi frustracije uzrokovane upornim curenjem meda ili preliva koji se raznose po vašem kuhinjskom prostoru? Tada će vam naš praktični, ali istovremeno dekorativni dozator za med i prelive biti idealno rješenje!

Ovaj dozator ne koristite samo za med, već i za šećer, javorov sirup, čokoladni sirup ili bilo koju tečnost koju želite. Nema potrebe da čekate i tresete posudu kako bi vaš omiljeni preliv krenuo – samo jednostavno pritisnite ručici i odmah će iscuriti iz dna, bez kapljica i nereda!

Naš dozator meda je izrađen od čvrste plastike i oblikovan u zabavnom, atraktivnom dizajnu saća. Ovaj materijal je lagan, ali i snažan i izdržljiv, te će vam dugo služiti. Napunite dozator medom ili sirupom, zatvorite poklopac i gurnite sredinu – preliv će početi teći prema dnu.

Dozator za med dolazi sa sopstvenim donjim čepom koji vaš server za med čini nepropusnim i deluje kao lep dekorativni predmet. Koristite ga za med u čaju, kao dozator sirupa na palačinkama, pa čak i za šećer u kafi.

S ovim dozatorom možete poslužiti do 1 šoljicu meda, javorovog sirupa, čokoladnog sirupa, šećera ili bilo koje druge tečnosti koju želite – samo pazite da nije pregusta. Pametan poklon koji će svi obožavati, ovaj dozator je praktičan i privlačan, i savršen je za sve one koji žele uživati u svom omiljenom preljevu bez nereda i stresa!

Karakteristike:

  • materijal- ABS Plastika,
  • Dobro zatvara, nema curenja nakon upotrebe,
  • Lako se rastavlja i pere po potrebi,
  • Ima plastični čep koji zatvara dno dok se dozer puni,
  • Lepo izgleda kad je napunjen, čak i kao ukras,
  • 100% ECO,
  • Poklopac sprečava prljavštinu i mrave da dopru do sadržaja,
  • Jednostavno pritisnite rucicu i med ce cureti neprestano dok ne pustite istu,
  • Bez kapljica i nereda.
ID Oglasa: #153252595
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.