slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Rezač limete, limuna, voca

160 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
109
5
pre 13 dana
Odgovara na 60% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Za-kre-Shop
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi
【IZDRŽAVA I ČVRSTA】- Restoranski rezač limuna, odobren od strane FDA, ima strukturu od legure aluminijuma koji se live pod pritiskom, sa jakom stabilnošću i izdržljivošću za dugotrajnu upotrebu. Svi delovi se mogu lako rastaviti radi lakšeg čišćenja. · 【PREMIUM SEČIVO】- Ova sečiva za citruse za šipku dolazi sa oštricom od nerđajućeg čelika 420 visokog kvaliteta za hranu, koja minimizira gnječenje i modrice tokom rada, kako bi se u deliću vremena dobilo osam savršenih klinova. · 【LAKO UPRAVLJANJE】- Opremljen ergonomskom ručkom za praktičan rad. Ovaj sekač za kreč teži samo 5,5 funti (2,5 kg), lako se može pomerati sa mesta na mesto samo jednom rukom, štedeći rad i prostor. · 【JAKA STABILNOST】- Dolazeći sa četiri neklizajuća stopala prekrivena gumom, ovaj rezač za kriške limuna je dovoljno stabilan tokom rada. · 【ŠIROKA PRIMENA】- Naš rezač klinova je pogodan za kućnu i komercijalnu upotrebu, savršen za voće i povrće, kao što su jabuke, citrusi, krastavci, luk, paradajz, itd. (NAPOMENA: Ne preporučuje se rezanje slatkog krompira. Slatko krompir je tvrd, što će izazvati veliku štetu na sečivu. )


Specifikacije Broj klinova: 8 Materijal: legura aluminijuma + nerđajući čelik Težina jedinice: 5,5 lbs (2,5 kg) Dimenzije jedinice: 18,5"k7,9"k7,9" (47k20k20 cm)
ID Oglasa: #142374204
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.