slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Rucni sokovnik od nerdjajuceg celika

1.999 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
668
5
pre 13 dana
Odgovara na 85% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
B@mbi Shop 062/613-565.
Član od 24.11.2020.
Svi oglasi
Ручни соковник, преносни соковник од нерђајућег челика, преса за воћне сокове за велике дужине, ручни соковник за воће, соковник за воће, соковник од лимунске наранџе.
Материјал високог квалитета: Ручна преса за цитрусе направљена је од висококвалитетног алуминијума.  Отпоран је на корозију, не реагује са воћем и не размножава бактерије.  Никада не брините о здрављу и оригиналном укусу сока.

Величина: Велики 22цм к 11,5цм к 10цм.  Овај екстрактор сока од поморанџе побољшава ефикасност процеса екстракције сокова и максимизира екстракцију сокова без губљења воћа и пулпе.

Дизајн: Троугласта диверзална млазница, заштита од капања, ручни соковник је једноставан за употребу и глатко се сипа.  Већа дужина ручке омогућава подизање и олакшава гурање.  Такође можете удобно да притиснете дршку без да ивице дршке секу ваше руке.

Функција: Алат који је врло погодан за целу породицу.  Можете ручно исцедити лимун, креч, киви, грожђе и друго лимуново воће како бисте направили свој омиљени сок.  Уштедите време и енергију и користите овај једноставни алат за прављење разних укусних сокова.

ЛАКО ЗА ЧИШЋЕЊЕ: Компоненте овог соковника се могу уклонити и лако се чисте.  Не перите у машини за прање посуђа, ручно оперите, исперите и осушите након дуже употребе након дуже употребе.
Potrebni podaci za poručivanje  su:
Ime
Prezime
Broj
Grad
Mesto/naselje
Moguće porucavnje na sledeći broj:
062/613-565 B@mbi Shop
Slanje se obavlja Post Expressom
Moguce licno preuzimanje u Beogradu
Svaki dan novi oglasi
Pogledajte nase ostale ponude. . .
B@mbi Shop
ID Oglasa: #112163076
Informacije
Postovani

Mozete poruciti putem poruke Ili pozovite

Upisite vase ime, prezime, adresu i broj telefona.

Mozete poruciti I preko poruke SMS/Viber/WhatsApp na broj telefona

☎️☎️☎️ 062/613-565 ☎️☎️☎️

Svi proizvodi su u fabrickom pakovanju NOVO

Tu smo za sva pitanja u vezi proizvoda

Srecna kupovina

B@mbi Shop
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.