slika
1 od 1

Silikonska podloga za testo

890 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
163
4
pre 10 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tedy Shop Srbija
Član od 16.12.2020.
kp izlog

Silikonska podloga za testo je ono što je neophodno svakoj domaćici!
Neklizajuća i nelepljiva podloga koja se vrlo lako pere .

 

Silikonsku podlogu za testo možete postaviti na bilo koji radni sto , i spremiti slana i slatka testa. Koja će na ovoj podlozi sigurno idealno ispasti .

 

Ono zbog čega žene obožavaju ovu podlogu je to jer posle testa radni sto ostaje uredan i čist .

 

Ukoliko mesite hleb, pravite pitu, razvijate kore, pravite kiflice  ova podloga će vam olakšati rad. Idealna je za spremanje testa za picu ili pancerote . Ova podloga će definitivno postati vaš omiljeni predmet u kuhinji . Dimenzije podloge za testo su 50 x 70 i dostupna je u više boja.

 

Jednostavan način poručivanja svih naših proizvoda. Za kupovinu više proizvoda, TEDY nagrađuje besplatnom dostavom i poklonom.

Poručite putem našeg sajta ili putem broja telefona 065 45 27 017.

Porudžbinu možete izvršiti i na našem viberu i whatsApp-u. Jednostavno pošaljite sliku proizvoda koji želite i podatke u formatu:

Ime i prezime,
Adresa na koju paket treba dostaviti,

Kontakt telefon primaoca.

Sada imamo mogućnost i slanja poklona na adresu bez ikakvih otkupnina i troškova. Platite sve i iznenadite nekoga poklonom a mi ćemo se potruditi da sve posebno zapakujemo kao poklon.

ID Oglasa: #145216862
Informacije

Pakete dostavljamo POST EXPRESSOM i dostava iznosi oko 390 dinara trenutno. Kupovinom više proizvoda stičete uslov za besplatnu dostavu. POGLEDAJTE SVE OGLASE i pronađite još nešto zanimljivo

POGLEDAJTE NAŠ KP IZLOG: https: //tedyshop. kpizlog. rs

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.