slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Vocha električni multifunkcionalan lonac za kuvanje 1.6L

2.980 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
8
0
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon Novi Sad
Član od 29.06.2020.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet. Oštećenje na dnu ne ometa rad, nastalo je u transportu.

Vocha električni lonac sa funkcijom zagrevanja, 1,6 L nelepljiva električna tiganja, prenosivi kuh za putovanja, mini multivarak za testenine rezance, supu, kuvana jaja, povrće, meso (bež)


Temperatura od 75 ° C do 80 ° C; to znači samo ako je temperatura niža od 75° C, on će raditi, a kada temperatura ponovo bude viša od 80° C, funkcija će se sama isključiti. Čak i po hladnom vremenu, u bilo kom trenutku možete uživati u toploj hrani, što će vam omogućiti da se osećate srećno i zadovoljno.
 Vocha električni lonac za grijanje. Odvojite nekoliko minuta za pripremu ukusnog doručka, ručka, večere. Tako brzo u kuvanju rezanaca/testenine/kaše/knedle/supe/ramena/ovsenih pahuljica/jaja ili u podgrevanju hrane u frižideru. Kuvanje povrća i piletine ako gubite težinu ili održavate formu. Podelite ukusni vrući lonac sa prijateljima.
lonac sa 2. električni lonac sa 0. 08*15,5*17,8cm (DkŠkV), kapacitet 1,6L dovoljan za obroke 1-3 osobe. Karakteristika male težine može vam pomoći da ga lako premestite, kuvajući u bilo kom trenutku bez šporeta. Savršena veličina u malom mestu kao što su studentski dom, kancelarije, hoteli i stanovi. Samo počnite da kuvate i jedete zdravu hranu. Uštedeti novac!
Vocha električni lonac se lako čisti sa vrhunskim nelepljivim premazom koji ne šteti našem zdravlju (PFOA). Opremljen uređajima za zaštitu od sušenja i pregrevanja. Kada je temperatura previsoka ili nema vode u loncu, lonac će se automatski isključiti. Dizajn sa dvostrukim zidom može da spreči opekotine vaše ruke. Dual pover je jednostavan za upotrebu i pogodan za početnike u kuhinji.


U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom. S1-P2

 

ID Oglasa: #165906862
Informacije

U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.