slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Lucart Identity dozator za ubruse autocut

17.520 dinFiksno

Subotica
Novo
79
2
pre 13 dana
higijena.rs
Član od 25.10.2022.
Svi oglasi
Opis proizvoda  

Identity je idealno rešenje za svako okruženje gde su higijena i kontrola troškova prioritet. Zahvaljujući inovativnom Identity rešenju,  sistem omogućuje doziranje papirnog peškira list po list i obezbeđuje higijenu zahvaljujući zatvorenom sistemu.  

Vrhunska funkcionalnost dozatora kombinuje pouzdanost, laku i brzu dopunu papira i potrošnog materijala, dok korisnik ostvaruje smanjenu potrošnju papira.   Dispenzeri su napravljeni od kvalitetne ABS plastike na kojoj ne ostaju otisci prstiju i stim je smanjeno vreme koje je potrebno za brisanje dozatora.

Identity sistem dozatora je dizajniran tako što korisniku pruža mogućnost da bez otvaranja dispenzera ima uvid da li je potrebno dopuniti potrošni materijal.  

  • Kompatibilnost - ovaj ubrus u rolni je kompatibilan sa automatskim dispenzerom iz linije Identity
  • Pouzdanost - dozatori su otporni i garantuju izdržljivost i efikasnost.   Pored toga, aparat može da se zaključa ključem.
  • Italijanski dizajn - prepoznatljivi dizajn koji omogućuje korisniku da u svakom trenutku prati stanje potrošnog materijala, dok se izgled dozatora uklapa u svaki sanitarni prostor

Kompatibilan papirni ubrus za brisanje ruku je Lucart Strong 155 ID ubrus u rolni, koji predstavlja odličan i ekonomičan izbor papira za brisanje ruku za korišćenje u toaletima, kuhinjama, fabrikama i drugim objektima.   Ubrusi Strong linije su namenjeni za prometnije toalete, gde je jednako važno izgled kao i praćenje potrošnje i kontrola troškova održavanja.    Aparat dozira listić ubrusa dužine 28 cm.

Lucart Strong predstavlja rešenje koje obezbeđuje odlične rezultate čišćenja i odličan kvalitet.  Papir pruža izuzetno dobru sposobnost upijanja vlage.

 

Specifikacija proizvoda   Šifra: L892982S Boja: Crna Dimenzije (D x Š x V):381 x 223 x 290 mm Težina (kg):3 kg Proizvođač: Lucart Zemlja porekla: Italija Uvezeno iz: Mađarske Uvoznik: Master Clean Express doo Marka proizvoda: Lucart
ID Oglasa: #152209300
Informacije

Radno vreme od Ponedeljka do Petka: 8:00-16:00

Pakete šaljemo Brzom poštom AKS

Rok isporuke 2-3 radna dana.

Za sve mašine, usisivače dajemo garanciju 2 godine.

 

Moguće je plaćanje preko firme po predračunu i kao fizičko lice, plaćanje po pouzeću.

Naša web prodavnica:

www. higijena. rs

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.