slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Pek papir za Air Fryer i tepsije

1.499 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
311
11
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Obožavate da pripremate razne obroke, ali Vam stalno predstavlja problem čišćenje masnih naslaga? Isporbajte naš pek papir i zaboravite na dugotrajno ribanje ostatka hrane i masnih naslaga na air fryer-a i tepijama.

Papir za pečenje je poseban tip papira koji se koristi za pripremu hrane u air fryeru ili tepsijama. Ovaj papir ima karakteristike koje ga čine savršenim za pečenje hrane bez potrebe za dodavanjem dodatnih masnoća kao što je ulje ili maslac.

Poseduje neklizajuću površinu koja pomaže da se hrana ne zalepi za tepsiju ili dno air fryera. To znači da ćete lako izvaditi gotovu hranu bez muke i raspadanja iste.

Papir je tretiran posebnim slojem koji sprečava da se hrana zalepi na njega, čime olakšava čišćenje tepsije ili air fryera nakon pečenja. Otporan na visoke temperature koje se postižu tokom pečenja, što znači da neće izgoreti niti puštati neprijatan miris ili ukus prilikom korišćenja na visokim temperaturama.

Posebnim ga čini njegov oblik, nema potrebe da sečete i prilagođavate dimenziju, samo spustite u odabranu posudu i počnite sa pipremom omiljenog obroka.

Kada koristite naš papir Vaša hrana će biti ravnomerno pečena i hrskava, a vi ćete uživati u jednostavnom čišćenju nakon pečenja. Papir za pečenje je praktičan dodatak vašoj kuhinji koji će vam uštedeti vreme i olakšati pripremu ukusnih obroka.

Karakteristike:

  • Pek papir namenjen je za Air Fryer i tepsija
  • Okruglog je oblika
  • Dobija se set od 50 komada
  • Poseduje neklizajuću površinu
  • Sprečava hranu da se zalepi za podlogu i raspadne prilikom vađenja
  • Štiti air fryer i tepsije od masnih naslaga
  • Pruža ravnomerno pečenje pečenje
ID Oglasa: #155313802
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.