slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Pergamentni PAPIR ZA FRITEZU BAKING Paper-50 kom-jednokratni

399 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
456
18
pre 15 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Sloba online
Član od 28.10.2012.
kp izlog

 

AIR FRYER - Baking Paper 50 komada          A K C I J A !

 

OKRUGLI :   Cena 399,00 rsd

Za naručena 3 pakovanja - Cena 1.099,00 rsd   ! !

Za 5 pakovanja - Cena 1.799,00 rsd ! ! !


ČETVTASTI :   Cena 429,00 rsd

 

Za naručena 3 pakovanja - Cena 1.189,00 rsd   ! !

Za 5 pakovanja - Cena 1.939,00 rsd ! ! !  

Dimenzije osnove: 16 x 16 cm - četvrtasta

Dimenzije odnove - prečnik 16 cm - okrugla
Visina ivice: 4,5 cm

Pakovanje : Blister

 

SPECIJALNA PONUDA ZA UGOSTITELJE : Okrugli !

10 PAKOVANJA po 30 komada - ukupno 300 komada - SAMO 1.599,00 rsd !

Napomena pakovano u PVC ambalažu !  

Kvadrat od papira za jednokratnu upotrebu za fritezu, obloge od pergamentnog papira za fritezu od 50 komada, pergamentni papir od 16 cm koji se ne lepi i otporan na ulje, papir za pečenje za pečenje za pečenje u mikrotalasnoj pećnici 

Materijali: kvadratni papir za prženje na vazduhu je napravljen od pergamenta za hranu i premaza od silikonskog ulja, nebeljen, bez fluorescentnog agensa, BPA i PFA, koristite po želji.
Nema potrebe za čišćenjem: život bi trebalo da bude pojednostavljen, bez  curenja ulja i bez potrebe za pranjem sudova. Unapred isečeni papir za duboku postavu sa podignutim ivicom - stranicom obe strane je lak za pristup i nije ga lako prosipati, što olakšava čišćenje i upotrebu.
Multipurpose; Pogodno za friteze, mikrotalasne pećnice, rerne, pare, posuđe, itd.                           Papirna obloga se može koristiti za pečenje, pečenje, prženje ili serviranje, pogodna za kućno pečenje, kampovanje, roštilj, letnje zabave itd. , lagana i praktična.
Veličina obloge friteze - Papirna obloga friteze je pogodna za kružne ili kvadratne korpe za friteze  . Pre kupovine proverite kapacitet korpe za friteze ili izmerite donji prečnik korpe za friteze.
Podsetnik: Nemojte dodavati ove obloge za višekratnu upotrebu u režimu prethodnog zagrevanja. Kada dodajete hranu, stavite unutrašnju oblogu friteze ispod. Pobrinite se da dodate dovoljnu težinu hrane kako biste sprečili kontakt između papira i cevi za grejanje.   

Papir za jednokratnu upotrebu je napravljen od papira za hranu, koji je vodootporan, otporan na ulje, nelepljiv, 100% zdrav, dobra otpornost na toplotu i može izdržati temperature do 230 ° C
Ne utiče na ukus hrane. Sa ovim papirima možete efikasno sprečiti da ostaci hrane napuste fritezu, čineći je čistom kao i kada nije u upotrebi, štedeći vreme i rad. Ako mrzite čišćenje nakon pečenja, ove obloge su neophodne. Nema potrebe da kidate, savijate ili sečete, samo izvadite jednu i stavite u fritezu ili mikrotalasnu rernu, a zatim kuvajte po želji.

Dimenzije osnove: 16 x 16 cm - četvrtasta

Dimenzije odnove - prečnik 16 cm - okrugla
Visina ivice: 4,5 cm

 

ID Oglasa: #133138525
Informacije
    • ISKORISTITE PREDNOSTI :
    • Uplate na tekući račun : e - bankom ( troškovi poštarine su niži , bez naknade za transfer otkupnine )  ili u Pošti, Banci, Menjačnici 
    • Uplaćena količina biće Vam isporučena 
    • Poštarinu plaćate - prilikom preuzimanja

      • Isporuka- postexpress ili BEX
    • Ukoliko ne naglasite posebno - šaljemo  postexpress-om
    • nepokretnost@gmail. com   VIBER

                      

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.