slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Prenosivi hladnjak za limenke i flaše sa crevom, oko vrata

1.990 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
74
0
pre 13 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Emporium Felix online
Član od 11.12.2018.
kp izlog

Kontakt telefon: 065-823-5998

 

Prenosivi hladnjak za limenke ili flaše/šolja sa trakom, 2 komada odvojivog proširivog creva za sipanje pića, pogodno za igre, božićne zabave

 

ISKLJUČITE SE I DRUGAČIJI: Budite život zabave gde god da uzmete pivski bong! Najjedinstveniji hladnjak za piće koji će ljudi primetiti. Bilo da putujete sa vama kroz udaljena područja ili je deo osnovnih stvari za vikend pecanje, oslonite se na ovaj pivski bong da biste povećali zabavu u vašem životu.


VISOKI KVALITET I IZDRŽLJIV: Napredna, EVA pena otporna na mrlje osigurava da će vaš pivski bong izdržati čak i najluđe noći. Možete ga ponovo koristiti umesto jednokratnog, uz uštedu.


LAKO PRENOSIVO: Kompaktan dizajn, pivski bong je pogodan za limenke ili flaše od 12 oz, sa prilagođenom trakom, tako da možete da ga držite pri sebi u svakom trenutku


ODLIČAN POKLON ZA PIJANICE: Bez obzira da li je to poklon za njega ili nju, obavezno se istaknite i okrećite glave. Zagarantovan pogodak na sledećem događaju! Najbolji pokloni za muškarce, žene, prijatelje, porodicu i sebe.


ŽURKA U STILU: Neophodan pivski bong leti može da vas ohrabri i sveže do poslednjeg gutljaja piva. Evo liste mesta na koja bi trebalo da ponesete svoj pivski bong ! ! Igranje na plaži, izlazak na golf, dan čamcem, pecanje, momačko/devačko, zabava na bazenu, roštilj, vrata prtljažnika, koncert, motosportska trka, kampovanje, skijanje/snežni poduhvat, veče opijanja. Dobra vremena su beskrajna kada donesete svoj pivski bong!

 

POGLEDAJTE SVE OGLASE

 

Za poručivanje je potrebno ostaviti podatke u formatu:  

Ime i prezime,  

Adresa,  

Kontakt telefon 

 

Dostava za 1 do 2 radna dana
             ▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌                                                             
         ▄▄██▌█                                                            
▄▄▄▌▐██▌█ Post Express ili AKS                                                         
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌                                                          
▀O▀▀▀▀▀▀▀OO▀▀▀▀▀▀OO▀ <  

ID Oglasa: #157226140
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ako insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ako nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.