slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Aparat za kafu-DeLonghi Specialista Prestigio-Uvoz Nemačka

670 €Fiksno

Niš
Kao novo - nekorišćeno
109
4
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Ђорђе
Član od 19.04.2015.
Svi oglasi

DE LONGHI LA SPECIALISTA PRESTIGIO APARAT ZA ESPRESSO KAFU.

NOV, KUPLJEN U NEMAČKOJ PRE PAR NEDELJA.

De Longhi La Specialista Prestigio EC9355. M

Aparat za kafu De Longhi, kupljen nov u Nemačkoj. Svega par kafa je napravljeno sa njim. Kao što se vidi sa priloženih slika, aparat je nov. Nema apsolutno bilo kakvih tragova korišćenja na sebi. Uz njega prilažem originalnu kutiju, uputstvo i svu opremu koja ide uz njega. U pitanju je automatski aparat za kafu. Pumpa obezbeđuje pritisak od 19 bar-a, poseduje aktivnu kontrolu temperature, Dynamic Preonfusion system, indikator nivoa vode, termoblok sistem grejanja, My Latte Art sistem za mleko. . . Kapacitet posude je 2l, a dimenzije su- 38 x 44.5 x 37 cm (ŠxVxD). Vrlo kvalitetan i ozbiljan aparat koji priprema sledeće napitke- Latte Macchiato, Cappuccino, Latte, Flat White, Espresso. . . Izuzetan je, vrlo praktičan i lak za upotrebu, nije bučan i priprema odličnu kafu.

Nov u Gigatronu je 110.000 dinara.

Cena je fiksna, aparat je nov.

ID Oglasa: #164808426
Informacije

Prodaja kućnih aparata, alata, baštenske opreme, stilskih dekorativnih predmeta, auto felni i guma i ostale robe uvezene iz Nemačke.

Dugogodišnje iskustvo.
Provereni uređaji i roba sa garancijom.
Moguć je svaki vid provere i probe.
Moguće je slanje brzom poštom.

Slanje paketa nakon uplate.

Kontakt:
060-550-79-78
Poziv, SMS, Viber, WhatsApp, KP

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.