slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

penilica za mleko grejna posida 600ml novo

8.000 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
5
0
pre 10 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Filip
Član od 15.10.2016.
Svi oglasi

Kao ljubitelj kafe, da li želite da skuvate šoljicu kafe vrhunskog barista kalibra kod kuće? Ako je odgovor da, onda svakako treba da izaberete Ansodo električni penilac mleka, koji može napraviti ukusnu mlečnu penu različite gustine za sve vrste kafe. I ne samo to, već može napraviti i toplo mleko i toplu čokoladu. Bilo da je rano ujutru ili kasno popodne, vi i vaša porodica možete uživati u dobrom piću.

Da li ste zabrinuti zbog komplikovanog, dugotrajnog i dosadnog procesa upravljanja mašinom? Sa Ansodo električnim penilom mleka, sve te brige možete ostaviti iza sebe! Jednostavan i lep dizajn jednim dodirom omogućava prebacivanje 5 funkcija pritiskom na dugme. LED diode različitih boja jasno pokazuju trenutni režim pene mleka. Ne sumnjajte da ste samo jedno dugme udaljeni od vrhunskog bariste!

Snažni motor od 600 vati vam omogućava da pjenite mleko poput oblaka za manje od 2 minuta i da zagrejete piće za manje od 3 minuta. Kada se penjenje završi ili se piće zagreje, mašina automatski isključuje struju radi vaše bezbednosti. Ceo proces je praktično tih. Možete ga koristiti sa samopouzdanjem čak i u ranim jutarnjim satima kada vaša porodica još spava.

Telo Ansodo električnog penilice za mleko je napravljeno od nerđajućeg čelika za hranu za bezbednost i pouzdanost. Crni spoljašnji dizajn izgleda premijum. Unutrašnjost je obložena nelepljivim premazom za lako čišćenje, uštedu vremena i truda i ne ostavljajući prljavštinu iza sebe. Mašina dolazi sa izolovanim silikonskim poklopcem kako bi se izbegle opekotine. Ako vam se sviđa, ne oklevajte da ga dodate u korpu za kupovinu.

Čaša za penu velike veličine od 240 ml. Električni penilac mleka je napravljen od velike šolje od nerđajućeg čelika, koja je dovoljno velika da zapeni mlečnu penu za 2 šoljice kafe.

ID Oglasa: #165036186
Informacije

Veliki izbor raznovrsne robe potpuno nove i nekoriscene po super cenama

Od Igle Do Lokomotive

Saljem preko De Expresa

Postarina 

180 ako se uplati pre slanja

360 do 5kg

450 od 5 do 10kg

600 od 10 do 20kg

 

Za porudzbinu potrebno

Ime i Prezime

Ulica i broj

Grad

Broj telefona

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.