slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Aparat za sladoled Carpigiani Rainbow 1 Colore

5.999 €Fiksno

Nova Pazova
Korišćeno
Dostupno odmah
1.100
22
juče
Marko
Član od 30.11.2020.

Na prodaju cela oprema za pocetak novog posla, po super cenama. Moze i pojedinacna prodaja opreme, ali popust i prednost imaju SAMO kupci koji su zainteresovani za svu opremu ili vecinu opreme.

NACIN PLACANJA MOGUC I NA RATE! ! !

Moguca zamena za bubble tea opremu ili opremu za krofnice, sta imate nudite.

*******Ako masina ne bude prodata do pocetka sezone, postojace opcija i za iznajmljivanje ili jedan vid saradnje ako imate dobru lokaciju*******

-Masina za toceni sladoled Rainbow 1 Colore, sve je ispravno, nema nikakvih ostecenja, radjen servis na kraju proslog leta. Veliki kapacitet, dva bazena po 18l, masina ima pasterizaciju. Pravi 4 vrste sladoleda, vanilu i vanilu sa tri razlicita saranja po obodu. Vazdusno je hladjenje i trofazna struja. Kod mene je dve sezone. Napredniji i noviji model od obicnog Rainbow 1 modela.

-Stalak sa tubama za kornete sa 5 tuba, placen 120e.

Cena: 80e

-Pult sa slike, ima 6 cinija za priloge, dve police kad se otvori, sve od preliva, korneta, salveta i ostale opreme za rad stane u njega. Ima tockice koji imaju i kocnicu, moze da se fiksira, a lako se uvece pomera ako ga ubacujete u lokal. Uz pult 6 prohromskih cinija sa poklopcima gratis. U dobrom stanju, bez ostecenja. Placen 600e. Cena 380e

-Reklama za sladoled od poliestera, odlicna reklama, upadljiva, pogotovo za klince. Trenutno izgleda kao na slikama, moze da se prefarba kako kome odgovara. Bez ostecenja. Cena 250e, sa postoljem koje ima oko 40kg jos +50e.

-Topilica za cokoladu sa dve duboke posude kao na slikama, sa grejacem, ima detaljnije na mom drugom oglasu.

Cena:290e

Cena za sve: 7350€, moguce korigovanje samo za prevoz, a moguc i moj prevoz uz dogovor.

Ako sam nesto u opisu propustio pozvati za sve informacije i jos slika ako treba.

POGLEDAJTE I MOJE OSTALE OGLASE.

Hvala.

ID Oglasa: #156589178
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.