slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Ledomat MIGEL 40 kg/24h vodeno hlađenje

Kontakt

Kragujevac
Korišćeno
Dostupno odmah
80
0
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Joške online
Član od 12.01.2021.
Svi oglasi

Na prodaju LEDOMAT MIGEL stanja kao na slikama (polovan ali očuvan i u full radnom stanju).  ITALIJANSKA PROIZVODNJA NIJE "KINEZ" KAO VEĆINA DANAŠNJIH NA TRŽIŠTU.  
Rađen po SIMAG tehnologiji (a zna se da su oni "tate" u ovoj branši).  
Pravi 40 Kg leda na 24 časa. Kocke su veličine 4x4 cm. Zapremina kontejnera je 14kg. U turi pravi 45 kocki a turu izbaci za 26-27 minuta. Hlađenje je VODENO, otapanje kocki je na vreo gas.  Gas koji je u njemu je freon R134-a. Uostalom sve sam slikao i sve se lepo vidi.   IMA FUNKCIJU SAMOČIŠĆENJA.  
U POTPUNOSTI ISPRAVAN, ISPROBAN I BEZ SKRIVENIH MANA.  
Za sve informacije kontaktirajte me preko k-p poruka ili na mob tel.  

Na ledomate ne dajem garanciju. Kupujete ih u viđenom stanju i svaki se proba pred kupcem. Dovedite „ konzilijum“ majstora ako treba da ga pregledaju i procene, da sede pored njega i pola dana ako žele , ali kad kupe to je „ taknuto-maknuto“ . Poučen ružnim iskustvima gde su mi vraćali ledomate u neispravnom stanju, a uzeli u ispravnom, skidali delove i radili svašta uslovi su ovi koje sam naveo. Ko želi tako neka se javi u vezi oglasa, ko ne želi neka kupi nov po 3-4 puta većoj ceni gde će dobiti i garanciju i sve ostalo. Hvala na razumevanju.

ROBU ISKLJUČIVO MENJAM ZA NOVAC. NIKAKVE DRUGE VRSTE ZAMENA ME NE INTERESUJU.

CENA OVOG LEDOMATA JE 550 EURA.

ZA ONE KOJI VOLE DA SE POGAĐAJU POČETNA CENA JE 600 EURA! !

 

ID Oglasa: #163710835
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.