slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Masina aparat za sladoled, smesa za sladoled, korneti

KontaktZamena moguća

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
4.839
98
pre 11 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Milos Nikolic
Član od 12.02.2014.
Svi oglasi

Prodajem i iznajmljujem mašine, aparate za sladoled i hladne napitke, kornete, smese za sladoled, čaše, kašicice, prelive. . .
Kompletnu ponudu možete videti na sajtu slatkoodsnova. com

        Trenutno na lageru imamo više mašina, polovnih i novih, a svi modeli se mogu poručiti. Svi novi modeli, čiji smo generali zastupnici, imaju garanciju od godinu dana, rezervni delovi su uvek na stanju.  

Korneti su jako ukusni, napravljeni na novim mašinama, praktično upakovani prvo u pojedinačne  kese, pa nakon toga u kutije, po kesama je lako zaduziti radnike i lako je raditi popis, a ujedno se i teško lome u transportu.  

Smesa za sladoled je jako ukusna i kvalitetna (radili smo sa tehnologom prvenstveno za sebe). Pored 3 najzastupljenija ukusa, vanile, jagode i čokolade, po želji kupca i u dogovoru pravimo i ostale ukuse: neutral mlečna, banana, jagoda, kivi, narandža, šumsko voće, malina, lešnik, biskvit. . .  

U ponudi još imamo i čaše za sladoled, kašičice, mleko u prahu, arome, dekor sirupe za rainbow mašine. . . Takođe u ponudi imamo masine za americke krofnice, najnoviji modeli sa 4 i 6 krofnica, milk sejkere, aparate za secernu vunu, topilice, buble waffle aparate. . . Pogledajte nase ostale oglase.  

U slučaju da posedujete prometnu lokaciju u svom već postojećem poslu, a želeli biste da ponusite svojim kupcima i sladoled, možemo uzeti u obzir i neku vrstu saradnje.  

Firma "Slatko od snova" se već 10 godina bavi prodajom sladoleda. Iz nezadovoljstva ponudom sirovina rodila se ideja da napravimo svoje proizvode, prvenstveno za svoju upotrebu, da bi nakon toga otpočeli prodaju, distribuciju i izvoz.  
Povoljne cene i kvalitet, konstantno usavršavanje proizvoda nam je otvorilo vrata mnogih kupaca. Toplo preporučujemo, probajte naše proizvode, necete se pokajati.   Više informacija na telefon 064 7007174

ID Oglasa: #109583411
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.