slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Friteza Električna friteza sa korpom Friteza 6l

7.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
2.520
83
juče
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jelena_Alex 064 839 69 80
Član od 14.12.2014.
Svi oglasi

Električna friteza sa korpom i poklopcem, komercijalna mašina za prženje od nerđajućeg čelika od 2500 W 6L, friteza sa pultom sa kontrolom temperature za restoran u kućnoj kuhinji.

Friteza profesionalne klase dolazi sa UL sertifikatom, kupite bez brige. I predstavljen uronjeni grejni element koji ubrzava zagrevanje ulja pre i tokom upotrebe. Dugme za podešavanje temperature, indikatorska lampica, zaštita od preopterećenja, zaštita od pregrevanja i zavrtnje za uzemljenje, koji vam omogućavaju da lako savladate veštinu prženja.

【Brzo zagrevanje i podesiva temperatura】 - Dizajn naše radne friteze sa funkcijom kontrole temperature i grejnim cevima od nerđajućeg čelika u obliku slova U. Podesiva kontrola toplote 60℃ - 200℃ (140°F - 392°F). Cev za grejanje ravnomerno i brzo raspoređuje toplotu, a indikator temperature se prikazuje kada friteza zagreva ulje.

【BEZBEDNO ZA UPOTREBU】 - ①Friteza je dizajnirana sa graničnikom temperature koji će automatski isključiti fritezu kada temperatura pređe 230℃. ②Takođe dolazi sa graničnikom električne struje i žicom za uzemljenje, friteza za ulje će se automatski isključiti kada električna struja bude duže od 14A. ③ Ivice friteze su presavijene, tako da neće slučajno poseći vaše ruke od oštrih ivica.

【Izdržljiv i jednostavan za čišćenje】 - Friteza ima čvrstu konstrukciju, napravljenu od nerđajućeg čelika za teške uslove koji je za trajnu upotrebu. A pokretni rezervoar za ulje vam pomaže da lakše sipate ulje. I odvojiva korpa za prženje i rezervoar za ulje se lako čiste.

【Kućna i komercijalna friteza】 - Ova friteza od nerđajućeg čelika je izdržljiva i za komercijalnu upotrebu i za kuću. Možete koristiti fritezu da pokrenete sopstveni mali biznis ili da napravite predjela u restoranskom stilu kao što su pomfrit, piletina, riba, morski plodovi, mocarela, povrće i još mnogo drugih za celu porodicu.

ID Oglasa: #144901572
Informacije
  JELENA_ALEKS   064 839 69 80

PUSTITE PORUKU PREKO KP

PRIMAMO I POZIVE

VIBER PORUKE

SMS



ODGOVORICEMO U NAJKRACEM MOGUCEM ROKU.



Za kontakt najbolje prvo poruka preko KP - Sms - Viber

POPUSTI NA KOLICINU



MOGUCNOST LIČNOG  PREUZIMANJA  NA VISE LOKACIJA

Ukoliko porucujete potrebno je ostaviti Vaše podatke

za slanje.

Placanje se vrši pouzećem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.