slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Kuvalo za vino i tople napitke Emerio 10l NOVO

10.000 din

Valjevo
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
23
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Ivan online
Član od 07.09.2012.
Svi oglasi

Odlican dispanzer za tople napitke Holandske proizvodnje, uredjaj je bukvalno kao nov bez tragova koriscenja, u fabrickom pakovanju sa uputstvom, zapremine 10 litara, snage 1800 W, slavina za tocenje napitka sa indikatorom, termostat za podesavanje toplote napitka 30-100 stepeni Celzijusa.

 

Praktično – zahvaljujući slavini za odvod, širok spektar tečnosti se može lako ispuštati i precizno puniti u šolje.

Topla funkcija – tako dugi događaji i porodične proslave nisu problem. Pića se mogu zagrevati ili čak kuvati zahvaljujući kontinuiranoj kontroli temperature između 30 i 100 ° C

Dvoslojni – zahvaljujući kućištu sa dvostrukim zidovima, piće ostaje toplo i može se izbeći gorenje na kućištu. To znači da se dozator pića može bezbedno i lako koristiti.

Svestran – dozator za piće se može koristiti za posluživanje širokog spektra pića i nudi razumnu veličinu zahvaljujući svom kapacitetu od 10 litara, koji se može brzo zagrejati zahvaljujući 1800 vati.

Transparentni indikator nivoa: indikator nivoa omogućava transparentan pregled količine punjenja, tako da se po potrebi može ponovo napuniti u bilo kom trenutku preko poklopca.

ID Oglasa: #163391412
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.