slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Set mastila za kaligrafiju 3 kristalna penkala i 14 mastila

2.000 din

Leskovac
35
1
pre 13 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Filip
Član od 15.10.2016.
Svi oglasi

Vrhunski kvalitet: Kristalna olovka za pisanje napravljena od visokog borosilikatnog stakla, koje je ekološko mastilo, nije bez mirisa, ne grebe papir. Pogodno za svakodnevno pisanje, pravljenje poklon kartica ili čestitki.

Odličan izbor za početnike: Dok koristite, samo koristite staklenu olovku da lagano umočite mastilo i napišete prelepe fontove ili nacrtate izuzetne šare nakon što precrtate višak mastila. Trošite manje vremena na čišćenje, potrebno je samo staviti staklenu olovku u vodu i izvaditi je da se osuši.

14 boja: Staklene olovke za kaligrafiju uključuju mastilo različitih boja; svaki dolazi sa zlatnim prahom koji ima teksturu visokog nivoa. Ako se ostavi duže vreme, zlatni prah će se istaložiti ispod boce, protresite bocu da se zlatni prah i mastilo ravnomerno pomešaju.

Bez curenja: Dizajniran sa spiralnim perom, čini da se mastilo ravnomerno raspoređuje, osigurava glatko i tečno pisanje. Svaka boca dolazi sa zaptivkom koja ne propušta curenje kako bi se sprečilo curenje kompleta staklenih olovki za mastilo.

Izuzetan i atraktivan: Set mastila za kaligrafiju sadrži 14 mastila u boji, 3 olovke od kristalnog stakla, lonac za olovke i stalak za olovke. Odličan poklon za maturu, rođendane, Božić, Novu godinu itd.

ID Oglasa: #164720229
Informacije

Veliki izbor raznovrsne robe potpuno nove i nekoriscene po super cenama

Od Igle Do Lokomotive

Saljem preko De Expresa

Postarina 

180 ako se uplati pre slanja

360 do 5kg

450 od 5 do 10kg

600 od 10 do 20kg

 

Za porudzbinu potrebno

Ime i Prezime

Ulica i broj

Grad

Broj telefona

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.