slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Walther Design Home HO070B, drvo, crna, 50x70 cm

3.000 din

Beograd
31
1
pre 9 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Malo oštećen paspartu. Slike uživo. Pročitajte Informacije na kraju oglasa.

 

Profil:  pravougaoni profil, grubo rezane površine sa zakošenim nosačem

Boja:   crna 

Staklo:  prozirno staklo, isprano

Paspartu: bela, koso sečen

Leđa;  Tvrda vlakna

Kačenje: vešalice sa kopčama sa dve dodatne jumbo vešalice

Sistem zatvaranja:  okretna kopča

Pakovanje:  folija,   termoskupljajuća 

 

Specifikacija

Boja    Crna
Materijal:    Drvo
Širina:    1 cm
Visina:    74 cm
Dužina:    54 cm
Staklo:    Prozirno staklo
Širina daske :    2,9 cm
Veličine okvira za slike:    Ram50x70cm
Težina:    2,90 kg
Dimenzije ( dužina × širina × visina ):    54,40 × 1,40 × 74,40 cm

 

Walther design GmbH &Co KG
Walther design GmbH &Co KG je jedan od vodećih evropskih dobavljača drvenih, plastičnih ili aluminijumskih okvira i foto albuma koji se mogu ukloniti. Naći ćete mnogo ukrasnih predmeta sa prelepim motivima. Sa sedištem u  Nettetal-Kaldenkirchen-u 1958. godine, kompanija opslužuje više od 3000 kupaca u više od 50 zemalja i zapošljava oko 60 ljudi.

Osnovana 1933. godine u Drezdenu kao kompanija za proizvodnju foto albuma, kompanija je uvek pridavala veliki značaj kvalitetu svojih proizvoda povodom 85. godišnjice postojanja. Pored klasičnih foto-albuma, Walther dizajn foto albumi uključuju i moderne albume za venčanja i bebe, kao i praktične albume u brojnim dezenima. Pored toga, nude se zabavni predmeti za fotografije, foto kutije i kancelarijski materijal. Kad je dizajn u pitanju, Walther dizajn redovno prati aktuelne trendove u životu i boji.

 

Drveni ramovi Home
Home drveni ram je široki blok profil sa rezanom površinom u različitim formatima i bojama.

Drveni okviri unose toplinu u sobe i svojim prirodnim šarmom stvaraju prijatno okruženje za život. Prirodno zrno drveta čini svaki okvir jedinstvenim. Oni su dugo bili najpopularniji i najraznovrsniji ramovi. Različiti profili i širok spektar boja nude beskrajan spektar mogućnosti.

Home ramovi imaju beli zakošeni paspartu. Izuzetak su panoramski formati (10x20, 15x30, 20x40, 30x90, 40x100, 50x100) i format 21x30. Zakošeni paspartu može poboljšati svaku sliku.

 

Country Style
Country style je moderan stil seoske kuće - nije napet, pretrpan i kičast, već moderan, udoban i jednostavan. Rustikalno i svetlo se harmonično spajaju. Puno drveta, prirodno belo ili zastakljeno, nežne prirodne boje, udoban tekstil i dodaci sa razigranim detaljima su tipične karakteristike Country stila. Shabby chic nameštaj, što će reći sa suptilnim znacima habanja, savršeno ide uz njega.

ID Oglasa: #161799231
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.