slika
slika
slika
1 od 3

Gustav Klimt Kiss reproduk. iz Klimtovog muzeja u Becu

14.900 din

Beograd
211
5
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Petisa
Član od 27.11.2013.
 Gustav Klimt Poljubac reprodukcija, original iz Klimtovog muzeja u Becu. Imam nekoliko njegovih reprodukcija, kao i Dalijeve iz Figuerasa.
Dimenzija reprodukcije 35x35, sa ramom 44x44cm.
Standardo ramljenje, staklo.
Licno preuzimanje je za umetnicka dela uvek najbolja opcija. Na mom profilu imate ponudu za puno drugih slika poznatih slikara: Cile, Cibe, Pacov, Mitrovic, Prodanovic, Suput, Mikonjic, Micic. Razliciti formati, razlicite tehnike.
Ko voli interesantne, autenticne, kvalitetne, dizajnerske stvari na mom profilu imate dosta razlicitih predmrta, ukrasa, umetnickih slika. Ko voli moze da pogleda. Od Egizie imam nekoliko stvari, mozete pogledati na mom profilu.
Na mom profilu mozete da pronađete puno razlicitih, izvrsnih predmeta ukljucujuci i high-end brendove poput Dolce&Gabbane, Gucci-ja, Prade, Etro, Botega Venetta, Louis Vuitton, Escada, Feraud, Moschino, GFFerre, Karl Lagerferd, Aigner, Celine i sl.
Na profilu je aktuelno veliko snizenje zbog preseljenja. Ukoliko imate neki omiljen predmet kod mene, a nije snizen, pisite ( mozda se dogovorimo).
ID Oglasa: #156238585
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.