slika
slika
1 od 2

Tomislav Suhecki - Ženski akt 1 - ulje na platnu

180 €Fiksno

Vršac
15
1
pre 13 dana
Bojana
Član od 11.09.2023.
Svi oglasi

Dimenzija slike Ženski akt je 52 x 52 cm.  
Slika je sa tankim (oko 1, 1,5 cm) drvenim ramom.  

Cena 180 evra.  

 

Ako ste zainteresovani za više slika (pogledajte ostale Tomine slike koje prodajem, ili me kontaktirajte da vam posaljem), moguć je dogovor oko cena naravno.  


Ove slike Tomislava Suheckog koje prodajem su njegovi stariji i najbolji radovi, iz osamdesetih godina.  

 

Tomislav Suhecki je završio srednju hemijsku školu u Pančevu, Likovnu akademiju u Novom Sadu u klasi profesora Boška Petrovića. Postdiplomske studije je završio u Beogradu u klasi profesora Zorana Petrovića. Član je ULUV-a od 1980. godine. Osnovao je prvu školu crtanja u Vršcu 1980. godine, jedan je od osnivača Vojvođanske likovne kolonije. Imao je 50 samostalnih izložbi i učestvovao u preko 250 zajedničkih izložbi u zemlji i inostranstvu. Ako bismo pokušali da definišemo njegov pravac slikanja, to bi svakako bio ekspresionizam. Njegova ekspresivnost se energično preliva na platno, izražavajući svaku emociju likova – tugu, bes, radost, zamišljenost…

ID Oglasa: #165910531
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.