slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Zwoos termos za hranu 800ml - NOVO

2.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
9
1
pre 11 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Domaćinstvo021
Član od 22.12.2022.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prva slika je uglavnom skinuta sa sajta Amazon, a ostale slike sam ja slikao. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

Optimalno zadržavanje temperature za hranu – topla ili hladna: ZVOOS termalni kontejneri za hranu koriste naprednu tehnologiju vakuumske izolacije kako bi vaša hrana bila topla ili hladna. Bez obzira na vremenske prilike, vaši obroci će ostati sveži i jestivi do 12 sati.

Bezbedni materijali za hranu: ovi kontejneri za zagrevanje hrane su napravljeni od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika 316 unutra i 304 nerđajućeg čelika spolja. Ne sadrže BPA, PVC i druge toksične supstance, što osigurava bezbednost i zdravlje vaše hrane.

Otporne na curenje i lako se otvaraju: čuvajte termalne šolje koje ne propuštaju iz ZVOOS-a sa potpunim poverenjem u svoju torbu za ručak. Zahvaljujući dizajnu za otpuštanje vazdušnog pritiska, lako se otvaraju, a problemi sa curenjem su stvar prošlosti.

Raznovrsna upotreba za vaše potrebe: bilo da se radi o prženom pirinču, supi, testenini, salati, voću, povrću ili orašastim plodovima, ovi izolovani kontejneri za zagrevanje hrane su raznovrsni i održavaju vašu hranu svežom i ukusnom. Uživajte u zdravim obrocima u školi, u kancelariji ili u pokretu.

Neklizajuća i laka za čišćenje: neklizajuća osnova termo posude za ručak sprečava neželjene padove i moguće opekotine. Široki otvor omogućava lako punjenje i čišćenje je bez napora. (Nije pogodno za upotrebu u mikrotalasnoj pećnici. )

Pravo na reklamaciju imate 7 dana od prijema paketa. Preuzimanje ili slanje putem kurirske službe. Kontakt telefon 0642820102 0658741995

ID Oglasa: #164366763
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.