slika
1 od 1

Solarna dekorativna drvca

1.950 din

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
71
0
pre 11 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Brankica Dimitrov
Član od 07.02.2023.
Svi oglasi
Solarna Drvca ŠARENA 2komada

Napravi sam svoje omiljene oblike poput cveća, drveća, vatrometa, lopte, srca, spirale, sfere itd. Verujem da imate bolju ideju da napravite noviji oblik za ovo kreativno svetlo i podelite ga sa svojim porodičnim prijateljima.

Ovo fascinantno LED svetlo sa bakarnim žicama je definitivno savršen ukras za Vaš dom.

Ne brinite zbog rđanja. Naše led svetiljke koriste 40 visokokvalitetnih bakarnih žica, telo je izrađeno od nerđajućeg čelika i visokokvalitetne plastike. Vodootporna svetla IP65 lako se nose sa lošim vremenskim uslovima, visok kapacitet baterije je 600mAh i može raditi 10 sati bez problema.

Punjenje tokom dana SUNCEVOM ENERGIJOM i vreme rada 10 SATI u toku NOCI, automatsko paljenje noću, dva načina rada – konstantno svetlo i trepćući način. Vrlo je svetao i vrlo pogodan za uređenje bašte, dvorišta, pločnika, cvećnjaka, ograda, krova itd. To je ujedno i jedinstveni dekor za Božić, noć veštica i druge prilike.

Ovu LED svetiljku sa sjajnom zvezdom možete jednostavno instalirati na bilo kojem mestu kome želite dodati prazničnu atmosferu radosti i romantiku.

Najbolja solarna dekorativna svetla, prolaznika privlači njegova prekrasna boja i atmosfera koja iz toga proizilazi. To su baštenska svetla koja se mogu ručno napraviti u Vaš omiljeni oblik, deci se to zaista mora svideti. Nije preterano reći da vrlo čarobno svetli noću.

Karakteristike:
Prekidač: Kontrola svetla, Isključeno + Dva načina rada
Materijal: Visokokvalitetna bakarna žica, nerđajući čelik, plastika ABS
Solarna ploča: Nadograđeni polikristalni solarni paneli
Ukupna visina proizvoda: 85cm
Baterija: 1,2 V / 1 kom 600 mAh AA Ni-MH
Klasa vodootpornosti: IP65 vodootporna
ID Oglasa: #149923388
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.