slika
slika
slika
slika
1 od 4

Električni jastuk za grejanje i ublažavanje bolova

3.100 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
73
2
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pactum
Član od 10.01.2024.
kp izlog
Duzina: 60cm
Sirina: 30cm



OLAKŠANJE ZA CELO TELO Električni grejač za ublažavanje bolova, savršen za lečenje bolnih mišića u leđima, vratu, ramenima, stomaku, nogama, rukama, stopalima.

FUNKCIJA AUTOMATSKOG ISKLJUČIVANJA Ovi električni jastučići za grejanje imaju opseg automatskog isključivanja sa 4 tajmera od 30 do 120 minuta. Štedi energiju i sprečava opekotine izazvane prekomernim zagrevanjem što je bezbedno i štedi energiju.

PODEŠAVANJA TEMPERATURE Možete da kontrolišete temperaturu ovog električnog grejnog jastučića preko kontrolera, može lako da podesi temperaturu sa 6 podešavanja temperature (40℃/45℃/48℃/52℃/56℃/60℃) kako bi se prilagodili vašim nivo udobnosti.

PRIJATELJ ZA KOŽU I MAŠINSKO PRANJE Visokokvalitetni flanel, meki materijal i bolji efekti izolacije. Odvojite kablovsku vezu i primenjuje se mašinsko pranje ispod 30℃. Neka grejna podloga bude jednostavna i laka za čišćenje.

LAKO ZA KORIŠĆENJE Jednostavan za rukovanje Kontroler JEDNOG KLJUČA omogućava vam da prelazite između 3 personalizovana podešavanja grejanja; Funkcija automatskog isključivanja pomaže u uštedi energije i sprečava prekomerno zagrevanje.

 

NAPOMENA: Na poslednjim slikama je proizvod slikan uživo.
ID Oglasa: #162228904
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu.  

 

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ukoliko insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ukoliko nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku

Kontakt: 065 227 56 32

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.