slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Sleepdown posteljina Inky Floral, 200x200cm, polipamuk P52

2.400 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
11
0
pre 15 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Sleepdownje posvećen tome da mušterijama donese najbolji i najnoviji dizajn. Sa ponosom vam predstavljamo novitet  Inky Floral posetljinu sa dva lica
Posteljine sa dva lica: Ove posteljine inspiraciju nalaze u poslednjim trendovima, te su potpuno reverzibilne sa 2 dizajna po ceni 1, kako bi vaša spavaća soba izlgedala idealno. Ove britanske posteljine napravljene su od tkanine hotelskog kvaliteta, koja se jednostavno održava i meka je na dodir. Posteljina se sastoji od navlake za jorgan sa dva lica i dve odgovarajuće jastučnice, i dostupna je u sivoj boji.
Napravljena je od visokokvalitetnog polipamuka/mešavina poliestera i pamuka  koja kombinuje prirodnu udobnost pamuka  (48%) sa izdržljivošču poliestera  (52%).
Instrukcije za održavanje: Posteljina se može prati u mašini na 40 stepeni, može se sušiti i zahteva minimalno peglanje.
Set uključuje jednu navlaku ja jorgan/ćebe dimenzija (200x200cm) i 2 jastučnice (48x74cm)

ID Oglasa: #161918205
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.