slika
slika
slika
slika
1 od 4

Todd Linens Butterfly, zlatna, polipamuk, 200x200cm, P44

2.400 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
12
0
pre 15 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi
  • REVERZIBILNO ZA 2X VEĆE UŽIVANJE U DEKORACIJI: Ako često preuređujete nameštaj, pomerate slike ili menjate paletu boja vašeg dekora, svideće vam se fleksibilnost koju će vam pružiti reverzibilni set posteljine. Savršen je za promenu stvari sa svakom novom sezonom ili za osvežavanje izgleda vaše spavaće sobe bez kupovine potpuno novog jorgana. Čak se i jastučnice mogu preokrenuti!
  • SAVRŠENA MEŠAVINA PAMUKA ZA UDOBNOST: Ne možete da prestanete da se znojite tokom noći? Umorni ste od buđenja svakih 30 minuta zbog loše napravljene postelje koja je jednostavno previše topla? Potrebna vam je jorganska navlaka koja ima pravu količinu pamuka za odličan noćni san. Svi Todd Linens kompleti posteljina su napravljeni od izuzetno meke mešavine poliestera/pamuka 50-50 da bi vam bilo prijatno i udobno tokom cele noći – tako da se budite osveženi i spremni za dan!
  • ODRŽAVANJE I NEGA BEZ FRUSTRACIJA: Naša prepoznatljiva jorganska navlaka može izgledati kao komad direktno iz luksuznog kataloga, ali to ne znači da joj je potrebno mnogo održavanja! Ne bi trebalo da čekate satima dok se vaša posteljina ne osuši na konopcu za veš, nadajući se da neće padati kiša. Zato nemojte! Sa kompletom posteljine Todd Linens, nega i čišćenje su laki. Samo ubacite navlaku i jastučnice u mašinu za pranje veša na „ Cold“ i sušite na „ Low“ .
  • ZATVARANJE DRIKERIMA ZA LAKOĆU  UPOTREBE: Sa jednostavnim zatvaračem sa drikerimna, nikada nećete morati da brinete da li će vam se jorgana skupiti u navlaci i kliziti po celom krevetu. Jedna ulazna i izlazna tačka olakšava postavljanje i uklanjanje vašeg omiljenog jorgana radi pranja  ili zamene, dok je zavojnica napravljena čvrsto da traje godinama upotrebe. Nema posla sa otežavajućim patentnim zatvaračima.
  • Isporuka uključuje 1x navlaku za jorgan 200x200 cm i dve jastučnice 50x75 cm
ID Oglasa: #161918462
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.