slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

4u1 kulinarski set - žica za mućenje, špatula, hvataljka

1.999 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
30
4
pre 12 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Praktična kuhinjska pomagala u veselim bojama, olakšaće Vam rad u kuhinji! Funkcionalan i moderan alat koji morate imati u praktičnoj kuhinji, poručite u jednom setu!

Olakšajte i ubrzajte proces spremanja hrane dodacima koji će Vam uvek biti pri ruci.

Pomagala koja dobijate u setu izrađena su od visokokvalitetnog silikona koji podnosi visoke temperature, pa se ne morate brinuti da li će doći do oštećenja ili topljenja dok mešate, mućkate, stružete, mažete hranu. Njihova fleksibilnost omogućava korišćenje i na neravnim površinama, pri čemu ne može doći do grebanja ili bilo kakvog oštećenja na posudama, tiganjima. ..

Svaki od pomagala izuzetno je primenjiv i praktičan:

Mutilicu ćete koristiti za brzo pravljenje krema, soseva, kremova, šlaga ili mućenje jaja.

Špatula će koristiti u slučajevima kada hrana ostane na površini posude, a želite da je uklonite bez frustrirajućih posledica. Takođe, njome možete mesati tečnu hranu - nadeve ili testo, ili za premazivanje palačinki.

Hvataljka će vam pomoći da prženu ili pečenu hranu bez probadanja izvadite iz tiganja, ili bez opasnosti da se povredite zbog visoke temperature, ubacite meso ili povrće u vrelo ulje. Pomoćiće da lako servirate jelo, a da se ono ne raspadne na putu do tanjira.

Silikonska četkica će naći pravu meru u korišćenju ulja, pa tako možete premazati njome površinu tiganja, tepsije, roštilja. Njome ćete lako premazati kiflice, ili gotova jela koja želite dodatno da začinite.

Olakšajte, ubrzajte i poboljšajte proces spremanje hrane! Nabavite praktični set za svoju kuhinju!

U setu dobijate:

  • Žicu za mućenje (nerđajući čelik)
  • U setu su kunjinjska pomagala različitih boja
  • Špatulu
  • Hvataljku
  • Silikonsku cetkicu
ID Oglasa: #150376192
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.