slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Amazon Basics kese za vakumiranje hrane, 22x30cm, 50 kom

1.600 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
43
0
pre 11 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi
  • 50 plastičnih kesa (22 x 30 cm) od materijala posebno otpornog na kidanje bez MPA
  • Idealne za meso, ribu, voće i povrće
  • Pogodno za Sous vide kuvanje; Kontrolišite dužinu usisavanja vazduha da biste hranu sačuvali mekšom
  • Kese su bezbedne za  mikrotalasnu pećnicu i mogu se kuvati u loncu vode; svestrane i za višekratnu upotrebu
  • Pogodno za vakuumsko zaptivanje sa svim štapnim vakum zaptivačima i svim uobičajenim mlaznim vakum zaptivačima, uključujući brendove kao što su Caso, Ellrona, Allpax, Andrew James, Solis, Clatronic, Bestron, Bomann, Easyvac, FoodSaver, Eltac, Gastroback, Crenova, Klarstein, LAICA, LAVA, Profikoch , Rommelsbacher, Rosenstein, TCM, Severin, Genio, Krups i mnogi drugi

Amazon Basics kesice za vakuumsko zaptivanje

 

Postignite hermetičko zaptivanje uz pomoć AmazonBasics vakuumskih kesa za zaptivanje. Izvlačenjem vazduha napolje i zadržavanjem svežine, hrana se lakše čuva svežom i ukusnom do 10 puta duže od konvencionalnih metoda odlaganja. Hrana koja se zatvara pod vakuumom ne samo da čuva svežinu, za svakodnevnu udobnost i uživanje, već takođe i štedi novac – nema više potrebe za bacanjem mesa sagorelog u zamrzivaču, ubuđalih proizvoda ili zaboravljenih ostataka.

Čuvajte hranu u frižideru, zamrzivaču ili ostavi. Vakuumsko zaptivanje odlično funkcioniše za vlažnu hranu, poput mesa, ribe i voća i povrća, ili za suvu hranu, kao što su zrna kafe, orasi ili žitarice. Lako kuvajte u vakuum vrećici da biste sačuvali prirodan ukus hrane— meso ostaje mekano i sočno, a povrće zadržava hrskavost i boju. Zaštitite i održavajte svežinu hrane pomoću AmazonBasics vakum kesa.

Ovaj set sadrži 50  kesa za vakumiranje, svaka dimenzija 22 x 30 cm

  • Održava hranu svežom do 10 puta duže
  • Štiti hranu i sprečava sušenje u zamrzivaču
  • Idealno za Sous vide kuvanje

Vakumsko zaptivanje
Kada ih koristite sa aparatom za vakumiranje/zaptivanje (nije uključen u isporuku), vakum kese stvaraju hermetičko zaptivanje, koje čuva svežinu i ukuse. Hermetičko zaptivanje čuva vitamine i minirale, za optimalne hranljive dobrobiti, čuva ukus isto-kao-prvog-dana i kvalitet hrane za kasnije uživanje, što je posebno korisno kod ostataka hrane ili sezonske hrane. Stvorite vakumsko zaptivanje da zaštitite hranz - pa čak i druge predmete (kao što su dokumenta, nakit i drugi predmeti u kući) uz pomoć Amazon Basics kesa za vakumiranje.  

Bez BPA, sprečava sušenje hrane u zamrzivaču
Napravljene od izuzetno jakog materijala bez BPA, izdržljive plastične kese stvaraju zaštitni sloj koji odgovara obliku oko vlažne ili suve hrane, i pruža uspešnu zaštitu od sušenja hrane u zamrzivaču. Plastični materijal kese bez BPA zadržava ukus i svežu aromu za ukusne obroke i sastojke. Od vakumiranog mesa i ribe, do svežeg voća, povrća i aromatičnih biljaka. AmazonBasics kese osiguravaju pouzdane rezultate.

Višekratne i raznovrsne
AmazonBasics kese za vakumiranje mogu se prati i ponovo koristiti, iznova i iznova. Raznovrsne kese rade sa AmazonBasics uređajem za zaptivanje/vakumiranje, ali se mogu koristiti i sa bilo kojim drugim vakumskim zaptivačem, uključujući i one popularnih brendova kao što su  Caso, Ellrona, Allpax, Andrew James, Solis, Clatronic, Bestron, Bomann, Easyvac, FoodSaver, Eltac, Gastroback, Crenova, Klarstein, LAICA, LAVA , Professional Cook, Rommelsbacher, Rosenstein, TCM, Severin, Genio, i Krups.

ID Oglasa: #161877000
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.