slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Aparat za čišćenje koštica iz višanja

1.490 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Aparat za ciscenje kostica visnje je idealno rešenje za sve koji žele da brzo i efikasno očiste voće od koštica. Sa ovim proizvodom, čišćenje višanja će biti lakše i brže nego ikada pre! Jednostavna i brza upotreba omogućava da višnje budu očišćene na lak i jednostavan način. Zahvaljujući veoma kvalitetnom mehanizmu, čišćenje višanja se obavlja veoma brzo i efikasno. Automatski izbacuje koštice iz višanja i trešanja, što znači da ne morate da gubite vreme čišćenjem koštica jednu po jednu. Stabilna konstrukcija i pričvršćivanje za podlogu pomoću snažnog vakum sistema garantuju da će ovaj proizvod biti siguran i pouzdan u upotrebi. Velika posuda za višnje, trešnje i masline omogućava da se radi na većim količinama voća bez potrebe za stalnim pražnjenjem posude. Karakteristike: Kapacitet: do 12kg/h Automatsko izbacivanje koštica iz višanja i trešanja Konstrukcija: izrađena od BASF plastike i nerđajućeg čelika Dimenzije: 11,5 x 16 x 9,5cm Pričvršćivanje za podlogu pomoću snažnog vakum sistema Velika posuda za višnje, trešnje i masline Izrađen od BASF plastike i nerđajućeg čelika, ovaj proizvod je izdržljiv i dugotrajan. Dimenzije od 11,5 x 16 x 9,5cm znače da je ovaj proizvod idealan za svaku kuhinju. Jednostavan za čišćenje, može se prati u mašini za sudove. Način upotrebe je veoma jednostavan. Pritiskanjem ručice metalna burgija prolazi kroz višnju, koštica pada u spremište u dnu izbacivača, a višnja se odbija od gumenog uloška i izlazi napolje. Zahvaljujući dizajnu, u grlu izbacivača višnje formiraju red tako da se čisti jedna po jedna višnja. Spremište za višnje na vrhu ima veliku zapreminu, tako da omogućava brz rad. Na dnu se nalaze gumene stopice koje onemogućavaju klizanje po površini. Ukoliko želite da brzo i efikasno očistite višnje, trešnje i masline, onda je ova presa idealno rešenje za vas. Veoma jednostavna i brza upotreba, stabilna konstrukcija i velika posuda za voće, kao i jednostavnost čišćenja su samo neke od prednosti ovog proizvoda. Kupite aparat za ciscenje kostica visnje odmah i uživajte u čistom voću bez koštica!

ID Oglasa: #165866621
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.