slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Aparat za palačinke

3.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
258
9
pre 9 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
NikolaShop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
DSP aparat za palačinke
Uživajte u pravljenju domaćih palačinki sa raznim filovima uz DSP KC-3018 aparat za palačinke! Palačinke mogu biti glavno jelo ili desert, u zavisnosti od toga koji fil stavite unutra - meso, piletinu, pirinač ili sveži sir, bobičasto voće, kajmak. Aparat za palačinke  može se koristiti ne samo za pravljenje palačinki, već i za pita hleb, kajganu, omlet, tost, tortilje, palačinke i druga slična jela. Štaviše, ovaj aparat  se može koristiti bilo gde - na selu, u kampovima i samo na stolu za pečenje palačinki sa celom porodicom. Aparat za palačinke je prilično energetski efikasan. Ugrađena zaštita od pregrevanja i podesivi termostat održavaju konstantnu temperaturu. Aparat za pečenje ima premaz koji se ne lepi, tako da palačinke nikada neće izgoreti. Pošto električni aparat za palačinke može da peče palačinke bez dodavanja ulja. Snaga proizvođača palačinki - 1200w. Prečnik aparata je 30 cm. Sa rasipačem za testo možete lako da raširite testo po plehu za pečenje sa podignutom ivicom. Palačinka se može ukloniti sa ploče drvenom lopaticom i preklopiti. Zahvaljujući nelepljivom premazu, palačinka se lako može izvaditi sa posude za pečenje. Aparat za palačinke se lako čisti. Telo aparata za palačinke je napravljeno od visokokvalitetne plastike. A zahvaljujući dobroj toplotnoj izolaciji, ne zagreva se. Kontrolne lampice signaliziraju rad aparata za palačinke i njegovo uključivanje u mrežu. Beskonačno podesiv termostat koji olakšava pripremu savršenih palačinki. Stalak ima ugrađen mehanizam za namotavanje gajtana. Prednosti • omogućava pečenje bez upotrebe dodatnog pribora; pečenje je značajno ubrzano; • dobijaju se glatke i lepe ivice; • lakše se pere; • manje mirisa i manje dima prilikom pečenja; • nema prskanja•specijalni premaz sa nelepljivim efektom; indikatorska lampica grejanja; • napajanje: 220-240 volti; 50-60 Hz




Ako želite da poručite proizvod možete ostaviti sledeće podatke:
>Ime i Prezime
> Mesto ili Grad
>Ulica i broj
>Kontakt telefon
Napomena: Robu šaljemo isključivo Post expressom i plaća se pouzećem.
Takodje možete pogledati i našu kompletnu ponudu klikom na rubriku "svi oglasi"
Hvala na razumevanju i kupovini.
Za sve informacije mozete kontaktirati:
(Viber i WhatsApp) 064/074 20 45 NIKOLA
ID Oglasa: #125757135
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.