slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Bambus slamčice i čistač 100% ECO set 5kom

399 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
82
12
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Upoznajte naše ekološke bambus slamčice- savršen izbor za sve koji su u potrazi za održivim alternativama za plastične slamke. Ove prelepe slamke ručno su napravljene od prirodnog bambusa, koji nije samo trajan, već i 100% biorazgradiv.

Naše bambusove slamke dolaze s bonus četkom za čišćenje koja je uključena u svako pakovanje. Ovo čini čišćenje slamki jednostavnim i brzim, uz minimalan napor. Još bolje, ove slamke su netoksične i ne sadrže štetne hemikalije koje se obično nalaze u plastičnim slamkama.

Prečnik slamki će varirati jer je to prirodni proizvod. Iako je svaka slamka jedinstvena, prečnik od približno 8 mm i dužina od 20 cm omogućavaju vam da uživate u svim svojim omiljenim napicima, uključujući sokove, smutije, koktele ili ledeni kafu.

Nakon upotrebe, samo isperite slamke i operite ih tečnošću za pranje sudova i četkom za čišćenje ako je potrebno. Preporučljivo je da se slamke ne namakaju duže vreme.

Kao što vidite, ove ECO 100% bambus slamčice i čistač su savršen izbor za svakoga ko želi povratak prirodi. Zašto ne biste uživali u svim svojim omiljenim napicima bez opterećenja okoline? Naručite svoje danas!

ID Oglasa: #153253102
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.