slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Cediljka za sudive Ocedjivac posudja Polica za sudove kuhinj

2.800 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
96
3
pre 9 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dzidzabidze_Za_Dz
Član od 28.04.2018.
Svi oglasi
 

Stalak za sudove 

Ocedjivac posudja

Susilica za sudove

Polica za sudove Ocedjivac

 

*dostupno u crnoj i beloj boji

potrebno je navesti koju boju zelite 

 

【Odvojivi dvoslojni dizajn】 Ovaj stalak za oceđivanje posuđa ima odvojivi dvoslojni dizajn, pružajući super veliki prostor za odlaganje posuđa različitih veličina kao što su tanjiri, posuđe, šolje, tiganji, kuhinjski lonci i činije. Zajedno sa držačem za posuđe, stalkom za čaše, ovaj oceđivač za sudove će zadovoljiti sve vaše potrebe za skladištenjem i pražnjenjem kuhinjskog posuđa.

 

【Čvrsta konstrukcija】Naš stalak za odvod posuđa za kuhinjski pult je napravljen od vrhunskog ugljeničnog čelika sa završnom obradom crnog praha. čvrsta konstrukcija će obezbediti snažnu nosivost za lako skladištenje vašeg kuhinjskog posuđa.

 

【Sistem za brzu drenažu】 Dizajn police za odvod posuđa sa odvodnom pločom koja se može ukloniti koja uključuje centralne drenažne rupe i okretni izliv, osiguravajući da voda teče direktno u sudoper, a ne na radnu površinu. Okretni izliv je rotirajući za 360° omogućava vam da slobodnije podesite postavljanje police za sudove prema lokaciji sudopera.

 

【Multifunkcionalni stalak i pažljiv dizajn】 Naš stalak za oceđivanje posuđa ne dizajnira samo držač tanjira, već dolazi i sa stalak za čaše i držačem za pribor koji će zadovoljiti vaše potrebe za skladištenjem kuhinjskog posuđa bez napora. Takođe, povišena ograda oko postolja efektivno štiti stono posuđe od pada i loma

 

Dimenzije 46x28x32 
ID Oglasa: #164296145
Informacije
Dostupni za poruke 00-24

KP, SMS, Viber, Whatsapp

➡️Pošaljite poruku sa podacima:

Ime i prezime

Ulica i broj

Mesto i poštanski broj

Broj telefona

SMS/Viber/WhatsApp na broj



➡️ 0628121806

➡️*Korekcija cene kod poručivanja više proizvoda*



➡️Pakete šaljemo Post-expresom

➡️Za lično preuzimanje najaviti minimum jedan dan unapred
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.