slika
slika
1 od 2

Dozer za zitarice i zacine

900 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
68
7
pre 13 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marica Nbgd
Član od 27.05.2017.
Svi oglasi
Dozer za zitarice i zacine
Ukoliko ste oduvek želeli da u svojoj kuhinji napravite kutak za žitarice, kikiriki, bademe, bombone i slične namirnice i da ih pritom organizujete tako da deluju kao da se nalazite u prodavnici zdrave hrane, onda je naš dozator idealno rešenje za Vas!   Osim što ovim praktičnim proizvodom možete da dozirate namirnice i odredite uvek količinu porcije, dozator ima  jedinstven mehanizam jednosmerne cirkulacije – što zapravo onemogućava prolazak insekata i dodatno čuva namirnice.   Najkvalitetnija plastika i vakumski poklopac od kojih je napravljen dozator, čine ga otpornim na vlagu, a hrana u njemu ostaje dugotrajno sveža. Pored toga, dozator je providan, tako da ćete uvek moći da pratite koliko je namirnica ostalo u njemu. Ušteda prostora u kuhinji i dobra organizacija, su svakako neke od najvažnijih stavki prilikom svakodnevnog funckionisanja, a što će Vam ovaj dozator definitivno obezbediti.

Ostavite podatke za slanje u SMS poruci ili na (kupujem prodajem) saljem proizvode Bex kurirskom sluzbom isporuka za 1 dan kontakt osoba za pozive i poruke Marko 0654735222
ID Oglasa: #153512461
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.