slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Kameni led za razna pića

799 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
134
15
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Tražite savršen dodatak za svoj omiljeni napitak ili drugo omiljeno piće? Kameni led –   Stones su upravo ono što morate imati!

Kameni led je izrađen od prirodnog kamenja, koje se lako ohladi u zamrzivaču. Jednostavno ih stavite u vaše omiljeno piće i uživajte u savršeno hladnom piću bez kvarenja ukusa običnim ledom. Ovaj inovativni proizvod je idealan za ljubitelje svih pića poput ruma, tekile, sokova, vina ili piva.

Kameni led je dugotrajan, siguran i ekološki prihvatljiv izbor. Nema više brige o razbijenim čašama od leda ili o bilo kakvim drugim problemima koji mogu nastati kada koristite klasičan led. Kameni led je dizajniran da traje dugo vremena i možete ga koristiti iznova i iznova.

Uz Kameni led vaše piće će uvijek biti na savršenoj temperaturi. Uz njega dolazi i praktična torbica za spremanje u zamrzivač kako bi bili spremni za korištenje u svakom trenutku.

Ovo je savršen poklon za sve ljubitelje alkoh. i drugih pića koji cene visoki kvalitet i sofisticiranost. Kameni led je ekološki prihvatljiv, dugotrajan i lako se održava. Zahvaljujući njemu, nikad više nećete morati brinuti o razvodnjenom piću ili otopljenom ledu koji ga kvare.

Kockice je dovoljno ostaviti nekoliko sati u zamrcivaču i nakon dobrog hlađena spremni su za upotrebu u vašem omiljenom napitku, a da ga pri tom ne razvodne.

Karakteristike:
– kocke od vrhunskog kamena,
– pakovanje od 9 komada,
– poklon-plišana kesica za nošenje,
– pre prve upotrebe oprati kamenje vrućom vodom,
– hlade se u zamrzivaču 4 sata,
– dimenzije kocki: 2,5 x 2,5 cm.

ID Oglasa: #153252351
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.