slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Meatball spoon - Kašika za pravljenje ćufti

999 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
58
4
pre 11 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Obožavate ćufte, ali Vam je naporno da iz spremate? Dugo vremena provodite praveći kuglice, a na kraju ni one ne ispadnu iste veličine? Imamo savršeno rećenje za Vaš problem, a to je Meatball spoon - Kašika za pravljenje ćufti.



Kad god kuvate stalno se pitate kako bi bilo dobro kada biste imali neko pomagalo za lakše obavljanje posla. Ukoliko se odlužite da spremate ćufte preporučujemo Vam savršenog pomoćnika u sprenju istog. Fanastična kašika sa otvorom na sredini učiniće da napravite ćufte brzo i jednostavno, a male kuglice biće iste veličine što će dodatno ukrasiti Vaš obrok.



Napravljena od nerđajućeg čelika pruža sigurnost za dugu upotrebu. Neklizajuća, dugačka rućka pruža mogućnost jednostavnog korišćenja. Mala zakačka na vrhu omogućava kačenje na zid kako bi Vam kašika uvek bila pri ruci. Jednostavna upotreba samo pritisnite kašiku u mleveno meso i sa gornje strane stvoriće se mala ćuftica.



Olakšajte sebi kuvanje, napravite neverovatno ukusne ćufte brzo i neverovatno jednostavno sa našom fantastičnom kašikom.



Napomena: Kako se meso ne bi lepilo za kašinu umočite je u ulje.



Karakteristike:




    • Materijal: Nerđajući čelik

 

    • Dizajnirana sa otvorom na sredini za lako pravljenje ćufti

 

    • Umočiti kašiku u ulje pre upotrebe

 

    • Napravite ćufte brzo i jednostavno

 

    • Neklizajuća ručka

 

    • Šredi prostor

 

  • Može se prati u mašini
ID Oglasa: #149270512
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.