slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Okretni stalak za začine sa 12 teglica

3.299 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
69
1
danas
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan online
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Čista i dobro organizovana radna površina prilikom kuvanja, kao i posedovanje određenih kuhinjskih  pomagala je veoma važna. U tome nam pomažu razni organizeri, stalci, teglice i kutijice za skladištenje hrane, začina, itd. ..

Okretni stalak za začine sa 12 teglica je praktičan i funkcionalan proizvod koji Vam omogućava da organizujete svoju kolekciju začina na jednom mestu. Ovaj stilski dizajniran stalak dolazi sa 12 teglica, što Vam pruža dovoljno prostora da smestite različite vrste začina i sve to na jedno mesto!

Stalak je napravljen od visokokvalitetnog materijala, veoma izdržljiv i stabilan tako da pruža dobru potporu teglicama koje se montiraju u otvore. Svaka teglica ima dovoljno prostora da smestite dovoljnu količinu začina, a zahvljajući prozirnom staklu, veoma lako ćete videti sadržaj unutar njih, tako da veoma lako i brzo možete doći do željenog začina.  

Još jedna pogodnost jeste njegova rotacija. Stalak se rotira 360oC stoga je veoma lagan za korišćenje, skladištenje, čišćenje i održavanje.  

Ovaj okretni stalak za začine je odličan izbor za sve koji žele da organizuju svoju kuhinju i učine svoje začine lako dostupnim. Bez obzira da li ste profesionalni kuvar ili povremeni kulinarski entuzijasta, ovaj stalak će Vam pomoći da održite red i praktičnost u svojoj kuhinji!


Karakteristike:

  • Rotacioni stalak za teglice sa začinima
  • Kapacitet od 12 teglica
  • Lako dostupni začini u prozirnim teglicama
  • Kompaktan, praktičan i funkcionalan
  • Odličan izbor za organizaciju kuhinje
  • Estetski privlačan
  • Materijal: ABS + staklo
ID Oglasa: #154614082
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.